Alina Addams 💃🏻

Мій чарівний бокс від Pharmaceris 💖

Мій чарівний бокс від Pharmaceris 💖

⚠️Мої особливості, які впливають на результат: шкіра обличчя комбінована та має підвищену чутливість, волосся змішаного типу (жирне біля коренів та сухе на кінчиках, а коли занадто збивається жировий баланс, моє хвилясте від природи волосся стає ще й дуже неслухняним).

Шампунь являє собою прозору жовтувату рідину з ароматом унісекс. Піниться середньо, що є нормальним для засобів, які претендують на більш натуральний склад.
Стосовно ефективності мені важко говорити, бо під потреби мого волосся цей шампунь не підходить. Я дала волоссю час на адаптацію, не порушувала порядок та періодичність миття голови, але у нас з цим засобом поки не склалось.

В мене від природи шалено хвилясте та об'ємне волосся, а мені подобається рівне шовкове полотно.

Жировий баланс шкіри я нормалізувала набагато раніше, тому моє невдоволення викликає коли він порушується і волосся стає неслухняним.

Коли користуюсь цим шампунем моє волосся стає жорстким (не як солома, а як "надто сильне й незалежне, щоб погоджуватися на мої укладки") та сплутується, потім виникає проблема з вкладанням такого волосся, бо хочу я того чи ні, коли розчісую сплутане волосся видираю багато волосин.

Пухнастість та об'єм це взагалі окрема тема, бо мені такого результату зовсім не потрібно.

На фото моє волосся висушене феном та вирівняне випрямлячем із застосуванням термозахисту з кератином і воно продовжує плутатися та пушитися до низу.

Можливо з часом ефект зміниться... А поки шампунь не поганий, просто особисто мені не підійшов.

Поки не можу сказати про результативність, бо короткотривалий ефект не зовсім такий як мені потрібно, а для довготривалого потрібний довший період застосування.
Розумію, що скраб дуже важливий та корисний, що ексфоліація шкіри голови така ж важлива як і шкіри обличчя, але...

Після застосування цього засобу, волосся вже під час миття шампунем цієї ж серії дуже сплуталося (діяла згідно з інструкцією), ну можливо масажні рухи були інтенсивніші. Спробувала делікатніше застосовувати та все одно волосся сплутується. Для мого і так нині неслухняного волосся це ускладнює наступний догляд.

Волосся стає об'ємнішим та шкіра голови довше залишається чистою.

На сам кінець хочу зауважити, що на ефективність впливають особливості мого волосся. Потрібно поекспериментувати та спробувати вписати цей скраб в регулярний догляд.