Рідкі рум’яна Lamel
Буду сварити і хвалити.
Почну з того, що це мої перші рум’яна в рідкій текстурі і порівнювати немає з чим. Тому я особливо прискіпливо обирала їх, адже хотілось підібрати вдало і користуватись, а не пролетіти з кольором та закинути в дальній ящик.
В Lamel ці рум’яна представлені в двох кольорах, перед замовленням я їх свотчила в магазині https://club.makeup.com.ua/post/15698/ і наперед скажу, вони на свотчах виявились не актуальними. Принаймні, за номер 402 можу стверджувати 100%.
Сварити
Отже, я подивилась особисто на відтінки в магазині і зробила замовлення на мейкапі. Яким же було моє здивування, коли відкривши тюбик вирішила, що помилково обрала не той номер. Перевірила… той, 402-й😐 Схоже, що виробник трохи змінив відтінки залишивши під колишніми номерами та назвами.
Колір у моєму тюбику був не рожевим, як я очікувала, а ближче до коралового. І мене це капець, як засмутило. Не знаю чому, але в той момент я була ніби капризною дитиною, якій налили води не в рожеву чашку, а помаранчеву😂 хотілось тупнути ногою і насупитись🙈😂😂
Тому шановні виробники, якщо представники компанії нас читають - інформуйте нас про такі зміни.
Хвалити
Після розпаковки тюбика, я образилась і залишила його в коробці🤣 сьогодні мене попустило і ми знайомились ближче, тепер він не живе в коробці - переїхав у косметичку🫶
Враження від використання:
- приємна текстура, досить пігментована
- наносила на тональний, спочатку пальцем, а потім пензликом (другий варіант виявися зручнішим)
- тональний не роз‘їдає
- двійчі нашаровувала, не скочувався і не лягав плямами
- колір мені ніби пасує, наносила на щічки, в складку ока і трошки над скронями, більше ніякого скульптурування не було
Стійкість:
- перше фото - одразу після нанесення, потім я ще фіксонула все пудрою
- наступне фото через 5 годин у спекотну погоду
- через 7 годин їх вже не видно
Упакування
Тюбик невеликий але здається його на пів життя вистачить😁 Дизайн симпатичний. Кажуть, що у використанні не дуже зручний, брудниться з сторони різьби, тому я його ставлю в стаканчик вверх кришкою. Приїхав загорнутий у плівку, а потім вияснилось, що була на носику захисна фальгована мембрана, та вона залишилась всередині кришки.
Кінець
Ось такі бурхливі враження подарували мені ці рум’яшки. Добре те, що добре закінчується😊
Коментарі (0)