Олена Романюк

Маска Kallos з комплексом Омега-6 та маслом макадамії

Маска Kallos з комплексом Омега-6 та маслом макадамії
Маска Kallos з комплексом Омега-6 та маслом макадамії
Маска Kallos з комплексом Омега-6 та маслом макадамії

Коли не знаєш, що обрати, повертайся до перевірених та знайомих тобі засобів, згадала я, і вирішила зазирнути у розділ по догляду за волоссям від угорської марки Kallos.

Років 6 тому ці маски були дуже популярні, з ваніллю, жасміном, шоколадом, мультивітамін, улюблена усіма бананова.

Я теж не була осторонь, купувала і маски, і бальзами.

Зараз придбала маску Omega для ламкого волосся.

Обіцянки виробника: глибоко відновлююча, інтенсивно живильна маска допомагає відновити, надати блиск і т.д., все як завжди, все зволожимо, все заблищить!

Моє волосся: натуральний колір, нормальний тип шкіри голови, кінці схильні до ламкості при філліруванні ножицями (🙈постійна моя суперечка з перукарями), якщо заморочитися з CGM (метод по догляду за кучерявим волоссям), то вийдуть кучері. На фото нижче моє волосся без підрівнювання кінців 3-ій місяць та викорстанням маски близько 1 місяця.

Отже, що маю я при використанні маски Omega?

Після використання шампуню, наношу по довжині маску, вона добре огортає волосся, рівномірно розподіляється, легко прочісується пальцями.

Маска має аромат молочної цукерки, на волоссі потім майже не чутно.

Змивається легко, ефекту брудного волосся не лишає.

Я не користуюся феном, прочісую Tangle Teezer, після висихання волосся м'яке, не пересушене, рівне, кінці не стирчать, "хатинки" на голові немає 😁,пухнастість по довжині, як бачимо є, але мені її прибрати можливо лише із купою стайлінгових засобів та праски для волосся.

Окремо напишу про склад, вода, емульгатори, з 4-ої позиції масло макадамії та масло огірочника, що і є джерелом гамма-лінолевої кислоти, яка і є представником полінасичених жирних кислот Омега-6, далі силікони, консервант.

Отже, дива дивного очікувати не варто, посічені кінці не шкодуємо, зрізаємо, стежимо за здоров'ям та гормональним фоном, не нервуємо! Як додаткові засоби по догляду за волоссям, візуальному покращенню, ущільненню, маски Kallos (з врахуванням бюджетної ціни) мають місце бути на поличці у ванній кімнаті.

Маска Kallos з комплексом Омега-6 та маслом макадамії