Олена Романюк

Моє нове замовлення засобів, які майже завжди sold out

Моє нове замовлення засобів, які майже завжди sold out
Моє нове замовлення засобів, які майже завжди sold out

Нарешті у мене вийшло оформити замовлення на певні засоби з мого wishlist, бо деякі з них неможливо спіймати, а щоб усі та в наявності, то велика вдача 😅.

Отже, що замовила?

Очищувальний бальзам з мандарином All Heimish Balm (мініатюра, 5мл) завжди беру, для мене цей варіант економніше по використанню, ніж класична версія. І мініатюра займає мало місця в корзиночці у ванній 😉

Кондиціонер Le Petit Olivier "Солодкий мигдаль та рисовий крем" для нормального волосся. Це називається, я шукала, що цікавого є в бренду Le Petit Marseillais, а знайшла Olivier 😅. Аромат кондиціонеру було чутно ще на стадії пересування коробки MakeUp оператором пошти до столика видачі 😅 Дівчина запитала, що за парфуми такі я замовила.

Сонцезахисний крем із пробіотиками Beauty of Joseon (мініатюра, 10мл) - тут, нарешті!!! Я вхопила хоча б мініатюру, ще й по акційній ціні. З пробниками я "награлася", все зрозуміла, ідеальний для мене.

Kodi Duo Brow Powder пудра для брів (двоколірна, у рефілі), у відтінках Light Taupe/Dark Taupe, кольори сподобалися, дійсно taupe, без надміру коричневого чи рудого. Добре пігментовані та нарешті вдале поєднання з моїм натуральним відтінком волосся та брів. Обов'язково зроблю окремий допис ❤️