ksnklb

З чим прощаюсь у лютому?

З чим прощаюсь у лютому?

Початок місяця у мене був спокійний, нічого не закінчувалось, все було добре, а потім як почалось...

Derma-E scar gel. Гель набагато покращив вигляд моїх маленьких шрамів на обличчі, та не до кінця. Вприцнипі, хочу взяти ще один пробник і продовжити його використання. Просто коли робила попередні замовлення, його ніколи не було в наявності.
Мініатюра Chi. Закінчилась вчасно, адже цього місяця закінчився і її термін придатності. Хороша олійка для волосся з мінімальною витратою, залишає приємний аромат.
Pyunkang Yul, Nutrition cream. Наносила його вже будь-куди, щоб не викидати, адже на обличчя не підійшов, дуже підкреслював пори.
Heimish All Clean Balm Mandarin. Може вона б закінчилась і швидше, але я її чергувала з іншими засобами, тому отак. Бальзамчик добре змиває косметику з обличчя, сподобався.

Le Petit Marseillais з ароматом цитрусів. Класний базовий гель для душу, треба повторити у іншому ароматі.
Scalp softening. Через рідку конситецію маски вистачило на дуже мало використань, тому користувалась не часто насправді. Волосся після неї гарне, аромат парфумів, та склад залишає бажати кращого. Надряд б повторила, адже розхід дуже великий.
Matrix Food For Soft. Дуже класний шамупнь, волосся після нього очищене, зволожене, легко розчісується, доглянуте, він має приємний аромат – одні плюс.

Олійка для брів Mayur. Звичайна хороша олійка для брів, звісно вона не активує ріст, але зможе зволожити та живити волосину, через що та буде довше триматись, гарно виглядати. Наносила переважно лише на брови, вбирається трохи довго, якщо забагато нанести, то і зранку можна прокинутись із жирними бровами. На вії трохи наносила, та вона може викликати печіння або набряки, тому на брови чудовий варіант. Вона у мене до кінця не закінчилась, адже закінчився її термін придатності, там у флаконі трохи залишилось олійки. І от якість флакону дуже засмучує, майже одразу у мене кришечка відірвалась від основи щіточки, довелось різними способами її прикріплювати назад.
Набір Talika. Набір справді класний і робочий, але як для одноразових масок/патчів, ціна зависока. Як на подарунок, то можна обрати.
Bielenda Skin Clinic Professional Mezo. Тонік мені сподобався, виконує свої обіцянки, як на свою ціну просто чудовий. Розхід у мене вийшов завеликий, адже я спочатку його лила на руки, а потім наносила на обличчя.
Mermade No Boring Days. Чудовий базовий крем для обличчя, вже купила другий тюбик.

Усім дякую за увагу, гарного та мирного дня ❤️.