Alina Addams 💃🏻

Мій солоденький бокс від Maybelline New York 🍭

Дякую, команді MakeUp CLUB за можливість ближче познайомитися з палітрою помад 💝💝💝

Кожна жінка здатна виблискувати численними гранями 💎

Здавалося б що такого може змінити звичайна помада, але кожна людина може вичерпати, якийсь один образ, відчути втому й монотонність від повторювання одних і тих самих дій.
А здатність бути стилістом свого життя суттєво покращує і якість цього життя, ще й настрій на додачу.

🎉🎉🎉🎉

Звичайно рожевий колір додає мені ніжності та створює певний настрій і не дарма.
Романтичні особистості сповнені настільки заразливим оптимізмом, що цілком природно те як люди тягнуться до них.

Для мене цей образ характеризується словом - легкість. Чудово підходить для повсякденного макіяжу, приміром "на роботу". Коли маєш справляти враження інтелектуальною красою і хочеш відчувати "себе собою".

Діловий костюм, акцент на губи та вперед покоряти свої вершини. Для мене це образ наповнений силою духу та енергією перемог.
А саме цей колір наживо виглядає набагато ефектніше ніж на фото.

Неймовірна сукня, підбори, червона помада...
Пристрасна жінка завжди заворожує людей жіночою силою та красою. Компліменти й погляди повні захоплення ніколи не зайві.

Гарні помади, починаючи з самого дизайну пакування, а далі зручний аплікатор, ніжна текстура, як на мене, достатньо пігментовані й на сам кінець нереально стійкі. Для експерименту, пробувала зняти помаду просто пінкою для вмивання, потім гелем для вмивання, але помада стійко залишилась прикрашати моє обличчя.

Тепер кілька слів про туш, вона мені дуже сподобалась, тому напишу окремий допис з порівняльною характеристикою.

Гарного настрою, красуні 💖

03 серпня, 2023
Alina Addams 💃🏻
03 серпня, 2023