Yana Osyka

Beauty Bay Earthy

Beauty Bay Earthy
Beauty Bay Earthy
Beauty Bay Earthy

Пакування один в один з Beauty Bay Midnight. тому зупинятись на цьому не будемо і перейдемо до самого продукту.

Гама, вона тут цікава, але одноманітна. Вибиваються трохи золотисті шимери, але вони не подарують вам кардинально різний результат. Хоча що я жаліюсь, очі бачили що брали.

По текстурах маємо матові, сатини та шимери. Все просто.

Матові:

Fresh - холодний розбілений матовий. Схожий на колір вен. Потребує максимальної обережності, може додати втомленості, бо має синювато-білу базу.

Ivy - холодний темно-зелений, наче відтінок гілочок хвої. Хоч і темний, але має не дуже насичений пігмент.

Cobra - ще один холодний друг, світло-зелений з невеликою кількістю сіруватості. Середньотоновий, для затемнення слабий.

Shamrock - яскравий зелений, колір дитячої гуаші. Простий, але веселий.

Seahorse - знову розбілений колір, через свою світлість здається трохи пастельним. Незвичайний відтінок, подобається.

Acid - моя улюблена зая з палетки, світлий жовто-зелений, дуже цікавий.

Pine - темна версія Shamrock. Якщо їх взяти в один макіяж - різниці з ними не побачите. Втушується в один зелений тон.

Eucalyptus - темний трав’яний. Колір осені. Користуюсь для затемнення.

Pickle - друга зая цієї палетки. Він не просто так називається, реально виглядає як колір консервованого огірка. Нестандартний.

Сатини:

Pixie - єдиний претендент для використання на висвітлення нижніх повік. Холодний світло-зелений з блискітками такого ж кольору.

Moss - зелений з золотистими блискітками. Дає асоціацію з Новим роком. Мабуть, через зелену ялинку і золоті кульки.

Sage - темний трав’яний, з зеленими та золотими блискітками.

Шимери:

Satellite - холодний сріблясто-зелений шимер, з біло-золотими блискітками. Люблю цей колір, він унікальний для мене.

Lime - ще одна неймовірна краля. Жовто-салатовий з золото-зеленими блискітками. Виглядає дуже виразно на очах.

Cava - бежевий з невеликим вкрапленням зеленого, має сріблясті блискітки. Симпатичний, але не феєричний.

Palm - золотисто-трав’яний. Має такого ж кольору блискітки. Для мене не вау.

Деякі рекомендації перед використанням:

• Темні матові сиплються, але не так сильно, як в Midnight. Для звичайного дня дають достатню насиченість, але на фото можна побачити прозорість пігменту.
  • Шимери однакові за якістю. Різниця в кольорі бази та блискіток. Наносяться тільки пальцем. Обережно розтирати по повіці, бажано перед цим нанести клей і крем під очі, щоб легше було стерти блискітки.
  • Сатини сумненькі, але можна з ними працювати пензлем.
  • Тіні дуже пігментовані, але при цьому чудово нашаровуються одне на одного, плям не роблять
  • Світлі відтінки легко тушуються, але тримаються насичено 3-4 години. Далі потроху блідніють.

Перейдемо до макіяжів:

Beauty Bay Earthy
Beauty Bay Earthy

Тушування робила відтінком Fresh. По своїм якостям норм, але колір мені вибілював шкіру тому виглядав трохи бруднувато. Мабуть, на світлішій шкірі буде супер. Стрілку зробила кольором Ivy. Достатньо щоб зробити легку лінію, але для ультранасиченості потрібен олівець під низ. Шимер на все повіко Moss. На сонці блищало гарно.

Основне тушування робила відтінком Acid. Він дуже гарно втушувався в шкіру. У внутрішній куток додала Pickle, а у зовнішній Eucalyptus. В житті й на фото сильної різниці в кольорах не побачила. Єдине, відтінок Eucalyptus виглядав темнуватим для Acid. На середину нанесла шимер Palm. Блищало гарно і макіяж мені дуже сподобався.

Pickle зробив мені розтушовку. Ivy затемнення кутка, а шимер Satellite і сатин Sage на все рухоме повіко. Ніяких проблем з тінями я не мала, все гарно стушувалось. Satellite намагалась нанести на нижнє повіко пензлем, але він дуже погано переноситься, залишаючи по собі купу блискіток під очима, до речі як і матовий Ivy.

Оригінальність макіяжна покинула мене, тому я знову обрала класичну схему нанесення. Для цікавості вирішила перевірити колір Shamrock на предмет нашаровування. В тушовку і затемнення нанесла Acid, а зверху в зовнішній куток набивала Shamrock. На правому оці все вийшло, а ось на лівому темний колір не хотів ніяк набиватись. Врятував ситуацію новий пензлик з натурального ворсу, в нього вийшло приструнити відтінок Shamrock. Шимер Lime нанесла без клею пальцем. Виглядає симпатично, але не феєрично.

Тушовка відтінком Seahorse. Не мала з ним проблем, нагадує пастельний колір, але достатньо яскравий. Затемнення зовнішнього кутка віддала кольору Cobra. Він добре стушувався з минулим відтінком. І на все повіко шимер Cava. Колір прекрасно вписався в трохи холоднувату гаму зелених. Я б ще додала білу підводку, але не хотіла перекривати тіні. Це ж макіяж для відгуку.

Я люблю цю палетку більше ніж Midnight. Не всі тут кольори мої улюблені, але я знайшла свою цікаву гаму. Це кольори Acid, Pickle, Eucalyptus. Вони гарно розкриваються на мені, і роблять макіяж цікавим. Також колір Seahorse дуже незвичайний. Сатини не захопили, це не моя улюблена формула. А ось шимери цікаві, якби я не скуштувала заборонений плід у вигляді інді-брендів, то була б в захваті. Тому якщо ви не балувані мультихромами, ці відтінки стануть вашими улюбленими. Загалом палетка Beauty Bay Earthy мені сподобалась. Якщо вас цікавить така гама, пропоную вам придивитись до даного продукту. За свою ціну він чудовий.