Zhukovka

Тут про об'єм 🔝

Тут про об'єм 🔝

Пудровий спрей Tahe Hair Volume Spray для надання об'єму волоссю

Призначення : стайлінг

Класифікація : професійна
Тип : всі типи
Країна : Іспанія
Об'єм : 200 мл

Спрей забезпечує надсильну фіксацію і забезпечує повну рухливість волосся, не обтяжуючи його. Його пудрова текстура з матовим ефектом продовжує стійкість зачіски.
Активні компоненти пудрового спрею Tahe Hair Volume Spray для надання об'єму волоссю:
Спрей для об'єму містить рисовий крохмаль і каолін для надання об'єму і структури всім типам укладок, особливо тонкому волоссю.
Спосіб застосування:
Розпиліть пудру для об'єму на сухе волосся приблизно на 30 см.
Розподіліть продукт за допомогою пальців, поки не отримаєте бажаного об'єму.

Тут про об'єм 🔝
Тут про об'єм 🔝

Запорукою бездоганного вигляду в першу чергу служить вигляд нашого волосся! І не завжди виходить зберегти довготривалий і природний об'єм , але для себе я відкрила спрей від Tahe, котрий завжди допомагає мені реFRESHнути мою зачіску. Він добре справляється з довгим та густим волоссям. Не склеює , не обтяжує і волосся залишається помірно блискучим.Після його нанесення я сміливо прочесую пасма гребінцем.

•Беру себе з вчорашнім вимитим волоссям , воно ще чисте , але виглядає ну так собі • розпилюю на прикореневу зону ,спочатку передні пасма, потім опускаю голову і затуманюю корені по всій голові • волосся трохи побіліло від рисового спрею(див.фото),але це не біда, тому що придаючи форму пальцями або гребінцем, залишки зникають і залишається ефект стайлінгу та природний об'єм . Вуаля, готова підкорювати світ 🎀