YuliHrytskoff

Шампунь з екстрактом цибулі для пошкодженого волосся від Melica

Шампунь з екстрактом цибулі для пошкодженого волосся від Melica

Очищення волосся, це, мабуть, найважливіший етап у догляді за ним. Я спокійно можу обійтися без будь-якого доглядового засобу для волосся, крім хорошого шампуню і не менш хорошої маски (без неї я просто не розчешу своє пошкоджене волосся).
Ідеальний для себе шампунь я поки що так і не знайшла, тому весь час купую різні засоби. Єдине, намагаюся купувати або з хорошим, більш-менш натуральним складом, або від відомих брендів, які виготовляють досить якісні товари.

Продукцію литовського бренду Melica я вже купувала декілька разів і, в принципі, більшістю із опробуваних засобів залишилась задоволеною. Побачивши в інтернет-магазині шампунь вказаного бренду, вирішила замовити. Але мене, на жаль, чекало невелике, але все ж таки, розчарування. Отже, Шампунь з екстрактом цибулі для пошкодженого волосся від Melica.

Шампунь з екстрактом цибулі для пошкодженого волосся від Melica

Ось що що, а дизайн шампуню мені дуже сподобався. Я навіть знаходжу його дещо вишуканим! Чорний напівпрозорий пластиковий флакон, на лицьовій стороні якого розмістилася гарна етикетка так само чорного кольору, з дуже яскравими акцентами - фіолетовими квітами та такими ж фіолетовими написами. Зі зворотного боку флакона можемо прочитати деякі відомості про шампунь від виробника. Флакон шампуню напівпрозорий, крізь нього видно залишок засобу.

Кришечка шампуню виготовлена ​​у формі дозатора диск-топ.

Об'єм шампуню-300 мл.

Мабуть, почну характеристику цього шампуню саме з аналізу його складу. Я купила цей шампунь, навіть не подивившись складу продукту на сайті магазину, коли оформляла замовлення. А коли шампунь прийшов, - тут на мене чекало перше розчарування. Склад шампуню, м'яко кажучи, такий собі... Начебто, компоненти і не найгірші, більшість із них справді мають натуральне походження. Але тут і лауретсульфат натрію, і кокамід ДЕА і полікватерніум! А таких шкідливих компонентів у натуральній косметиці не має бути взагалі!

Також на флаконі є замітка, що шампунь дерматологічно протестований. Ну не знаю, може, воно й так, та, певне, недотестували. Чому я так вважаю, розповім трохи згодом.

Що цікаво, термін придатності шампуню - 30 місяців проти стандартних для таких продуктів трьох років... Це свідчить на користь натуральності шампуню, правда, переглянувши його склад, думаю, йому нічого не буде і через ті ж три роки...

Консистенція, як на мене, найоптимальніша, шампунь і не дуже густий, але й не рідкий.

Колір абсолютно прозорий.

Запах - дуже парфумований та яскраво виражений. Особисто мені неприємний! Добре, що на волоссі він не відчувається зовсім.

Загалом, я користувалася шампунем трохи більше двох місяців, поки повністю не використала флакон.

Піниться шампунь відмінно, піна м'яка і повітряна, тому витрата засобу не дуже велика. Але це залежить, все ж таки, більшою мірою, від частоти його використання.

Промиває волосся відмінно, при цьому, немає відчуття його "скрипу". Звідси і найголовніший плюс цього шампуню: він зовсім не сушить волосся! Після того, як я змиваю практично будь-який шампунь з волосся, воно на дотик дуже сухе по довжині. А після цього шампуню - волосся гладке і м'яке, пряме як шовк. Ось цей факт мене дуже здивував! І порадував!

Волосся після миття цим шампунем зберігається свіжим доволі довго. Тобто, на частоту миття він не впливає, дозволяє мити волосся в тому режимі, в якому ви звикли.

Об'єму особливого шампунь не дає, але в мене досить тонке волосся, так що його я особливо й не чекаю. Але ось після використання цього шампуню у мене волосся жахливо пушиться, стирчить на всі можливі сторони! Навіть незважаючи на використання гарної маски.

Ну а тепер про головні мінуси! Після перших декількох використань шампунь викликав у мене жахливий свербіж і на другий-третій день після миття - невелику лупу. У мене так буває тільки від шампунів, які мені не підходять. Я вже подумала, що більше ним не користуватимуся, але поступово такі моменти стали проходити, мабуть, шкіра голови просто звикла... Так що я таки використала цей шампунь до кінця. Але ось лупа від нього іноді (не після кожного миття) все ж таки виникала... Ось тому я й казала, що якийсь у бренду не дуже ретельний дерматологічний контроль їхньої продукції, якщо шампунь може викликати подразнення... Звичайно, індивідуальну реакцію на компоненти шампуню ніхто не виключає, але так як бренд себе позиціонує як виробник натуральної косметики, а засоби проходять ретельний дерматологічний контроль - то всі можливі негативні реакції повинні бути унеможливлені!

Шампунь з екстрактом цибулі для пошкодженого волосся від Melica я все ж рекомендую, навіть незважаючи на вказані мною мінуси. Він дуже добре очищає волосся, навіть трошки продовжує його свіжість, при цьому, зовсім не пересушує волосся, що мене дуже здивувало. У мене досить чутлива шкіра, і голови, відповідно, теж, тому свербіж і лупа можуть бути моєю індивідуальною реакцією. Але я вважаю за потрібне про це попередити. А купувати його чи ні – вирішувати тільки вам!