Мій макіяж
роблю його не щоденно
Роблю його рідко, тому що моїй шкірі влітку з ним взгалі не комфортно.
Перше це тон, в мене це ВВ крем
Я собі обрала некомедогенний від Purito, дуже довго обирала відтінок, але обрала найпопулярніший 21.
І ось що можу сказати для пробленої та жирної шкіри, яка має схильність до забитих пор та комедонів - це знахідка. Порівнюючи з іншими ВВ кремами або тональними основами, які мені вдалося спробувати - це топ.
Він лягає тоненьким шаром та досить круто перекриває всі проблені зони, не відчуваються маскою на шкірі та не забиває пори. А ще в складі має центелу та ніацинамід.
Консилер - крок 2
Тут я завжди в пошуках свого ідеально, бо в мене всі скожують через якийсь час.
Саме цей мені радила знайома візажист, він непоганий порівнюючи з тими, що в мене були раніше, але я зараз придбала ще новий на затест від Dr.Spiller. Трохи згодом поділюся враженнями.
+ непогано перекриває синці
- скочується
Далі додамо трохи сяяня шкірі та матовості
В якості матовості в мене рисова пудра від Paese, непоганий та бюджений варінат, який не забиває мені пори!
Зараз напевно мене засудять всі візажисти, але в мене в якості хайлайтеру, тіні) Так, як я не фарбую очі, а мені подарували палетку, я їй знайшла інше призначення, стійкість непогана.
Для рум'янцю на щічках в мене кремові рум'яна від Maybelline, непогані, але більше не куплю. Хочу спробувати одні з Sephora.
І так в мене для пудри та мого "хайлайтеру" один пензлик, мені цього достатньо і зі своєю функцією він справляється.
На завершення підкреслюємо погляд
Спочатку брівки, в мене гель від LCF, непоганий, вартує кожної копійки, але хочу спробувати від Hedonic, бо всі дуже його хвалять.
Так, як мені повезло і в мене довгі вії і галіма туш 🤣
А тепер серйозно, вії в мене довгі і раніше я робила ламінування, а зараз просто придбала кьорлер і іноді по настрою підкручую.
А на рахунок туші попередня в мене була значно краще від Oriflame, а ця осипається, лягає комочками або склеює вії, я вже навіть кісточку взяла від старої, стало трохи краще, але не вау(
А для губ в мене просто звичайний бальзам для зволоження, бо якщо це буде колір, я забуду торкнуся рукою, непомічу і буду вся брудна🤣 тому краще так, та й мені ніби вони пасують.
Отакий в мене набір для максимального мейку😊 бо частіше я просто наношу спф та рум'яна і вкладаю брови.
Коментарі (0)