alena.rosee

The Doctor Health & Care💚Серія «Реконструція»

The Doctor Health & Care💚Серія «Реконструція»

Хороші відгуки , приємні ціни ... і я якось придбала собі спочатку шампунь і спрей , а потім вже додала маску, тому що для волосся люблю коли в догляді всі засоби однієї серії.

Ці засоби брала як базові , бо при митті волосся я чередую базові , відновлюючі та "на вихід" - це ті шампунь, маска чи бальзам які роблять шикарний ефект одразу. Тому в мене звичайно 3 комплекту для миття волосся)

Мені захотілось спробувати цей бренд, тому довго не вибирала , побачила надпис "яблучний оцет", представила мега блиск і замовила 😁

Спойлер : шампунь сподобався більше всього 💚

Але розповідаю по порядку )))

Аромат

Вся серія має однаковий аромат: дійсно пахне свіжим яблуком з кислою ноткою, трошки нагадує сидр 🥂 Аромат на волоссі залишається легкий , як кисленьке яблучко .

Шампунь має прозору желеобразну консистенцію. Зазвичай я роблю 2 промива волосся. Піниться добре, змивається без проблем.

Ефект:

Якщо застосовувати шампунь з іншим бальзамом (наприклад відновлюючий, якийсь кератиновий) , то волосся легке, об'ємне у коренів, блискуче, иа тримає свіжість трохи довше, чим інші шампуні.

В мене волосся середньоі товщини, пряме , тому ефект мені подобається.

При використанні з рідною маскою: волосся більш сухе та длисть розпушене, незмивні засоби рятують ситуацію, але навіщо такі танці ?)

Ну якщо ви прочитали про шампунь , то ви зрозуміли , що в рідній колекції ці засоби дають не той ефект, який очікуєш.

Якщо маску використовувати з іншим шампунем , наприклад я пробувала з Wella відновлюючий або Alfaparf Plex , то маска додає блиск , зволоження і цього достатньо , трошки незмивних засобів і термозахист , то волосся пряме, живе, об'ємне.

Має аромат як у всієї серії та досить приємну консистенцію.

Виробник обіцяє багато, і зволоження , і розплутування, і блиск , і відновлення кінчиків , і там ще багато всякого )) реально цей спрей додає блиску та можливо трошки зволоження .

Як він розплутує волосся я не знаю, бо намагаюсь не доводити його до такого стану , але як я замітила, найкращій ефект при застосуванні на майже сухе волосся. Перед фінальним продувом фена. Тоді так, є блиск, спрей прибирає розпушені короткі волосинки, антенки))) і що важливо ! він не жирнить волосся ! Це мега плюс, можна не боятись того , що зайвий пшик перетворить ваше чисте волосся на жирні пасма)

Аромат як у всієї серії, розпилення дрібне , хороше.

Тому, якщо щось буду повторяти , то шампунь , він приємний , та спробую ще іншу маску цього бренду. Спрей повторювати не буду, бо в мене багато інших більш працюючих незмивашок, але користуватись їм приємно , тому нема нарікань 😉

Дякую що дочитали 💕