Ксенія 💫

Про суперкайфові, стійкі олівці для брів.

Про суперкайфові, стійкі олівці для брів.
Про суперкайфові, стійкі олівці для брів.

Вітаю 🌹!

Увагу сьогодні приділю бровами та їх оформленню. Кожен обирає зручний йому спосіб в цій справі, а я розповім саме про олівці. А коли вони ще й бюджетного сегменту (колись були 🙄) , то я зобов'язана просто цією знахідкою ділитися з вами.

Це не новинка давно і вони прошуміли у багатьох на вустах, але можливо хтось ще з ними не знайомий. Отже, Etude House Drawing Eye Brow. Покажу 2 відтінки - #02( gray-brown) та #07 (Light).

Виробник - моя улюблена Корея.

Об'єм : 0,25 грам.

Про суперкайфові, стійкі олівці для брів.
Про суперкайфові, стійкі олівці для брів.
Про суперкайфові, стійкі олівці для брів.

Трошки про сам олівець та його характеристики.

По-перше, це сам корпус. Він настільки якісний, вдалий, приємний як тактильно, так і в процесі користування, що тут одне задоволення.

З одного кінця - грифель, з іншого - дуже зручна щіточка.

Відрізнити і зрозуміти який перед вами відтінок можна по кольору кришечки, а відкривши, дублювання цього ж кольору всередині основи грифеля.

Все виконано максимально добротно 👌

Відносно грифеля, то він восковий. Має форму трикутничка, можна зробити як тоненьку лінію, так і широку насичену. Завдяки такій формі дуже зручно промальвувати кінчик брови

Можна колір регулювати в залежності від вашого типажу, а завдяки щіточці робити пудрові брови.

Грифель в довжину має 3 см.

Можливо з першого погляду та вперше використання він вам здасться твердуватим, але дайте йому ризмалюватися і він сам вам буде малювати ваші ідеальні бровки!

Дуже економний, тому боятися, що він зникне "опівдні" навіть не думайте. Стійкість - це його одна з відзнак.

Спочатку про себе і мої дані,чому я вибрала саме такі відтінки. Отже я напевно що русява 😄 чи трохи рудувата... зараз вже не зрозуміло точно, але в дитинстві я була руденька. Мої брови... їх нема, якщо коротко зовсім. Точніше вони є, і їх чимало, якщо їх профарбувати. У звичайному стані - світлі, влітку ще й вигорають.

Тому спочатку я вирішила, що відтінок #07 це точно для мене, і довго вагалася чи потрібен мені ще і #02? бо по відгуками його брали дівчата, я так зрозуміла, що набагато темніші за мене. Але ціна настільки була приємною, що я і не довго вже і вагалася 😄.

Це здається найсвітліший в лінійці, з теплим підтоном. Він не зовсім рудий, чи то в коричневий йде, ні. Я б сказала, в ньому трошки присутня "оливка".

Підійде світлим дівчатам (блондинкам, руденьким) теплого кольоротипу.

Мені він імпонує в денному макіяжі, коли тепло вже на вулиці (весна, особливо літо),з ним брови не виглядають контрасно відносно моєї зовнішності.

Найпоширеніший і максимально підходить багатьом дівчатам нашої країни. Він універсальний. Це середнє щось між коричневим та сірим. Для мене особисто - ідеальний в холодну пору року або використовую у вечірньому мейкап, коли хочеться виразності. Я малюю брови ним, вичісую щіточкою і отримую ефект натуральних брів ще й нормальної ширини;фіксую гелем.

Ним також можна зробити легкий відтінок та більш насичений. Саме тому я і вагалася, бо його використовують як русяві дівчатка, так і шатенки.

Цей відтінок розбирають відразу 😄, бо він відтворює натуральні брови.

Додаю фото для порівняння 2-х відтінків на обличчі.

Підведу резюме:

■стійкість (6 годин точно!)

■натуральність результату, пудровий ефект

■відсутність різких перепадів насиченості у користуванні

■гарно тушується

■неможна промалювати волоски

Сподіваюсь була корисною. Рада, що завітали!

З повагою, Ксенія ✨