Yuriivna 🌸

Скраб для шкіри голови з подарункового боксу Pharmaceris

Скраб для шкіри голови з подарункового боксу Pharmaceris
Скраб для шкіри голови з подарункового боксу Pharmaceris

Продовжую тестувати продукти від Pharmaceris з подарункового боксику від Makeup.

Сьогодні на черзі скраб для чутливої шкіри голови.

На пакуванні можно побачити різні английські літери,кожна з яких означає приналежність товару до певної категорії.Це зручний та продуманий хід,за це лайк)

На коробці бачимо літеру H (догляд за волоссям та шкірою голови)

  • Такої кількості скрабу мені вистачить надовго,але пам'ятаю,що кожен продукт має свій термін придатності,тому користуюсь не тільки я,а ще користується частково моя сім'я.
  • Сам тюбик візуально гарний та лаконічний,але що стосується зручності,то тут виникає певний недолік,бо стоячи тюбик поставити неможливо,він падає.Вирішила залишити коробку,бо так можно покласти тюбик в коробку та в такому вигляді скраб може стояти.На коробці можно побачити як саме скраб працює в дії.Є фото до та після застосування.
  • Тепер детальніше про сам дозатор.Так,спочатку я не розібралась з ним,подумала що треба якость механічно відкривати чи проколювати той носик дозатору,але потім розібралась.Треба добре прокрутити за ковпачок та носик дозатору відкривається,якщо покрутити в іншу сторону то носик дозатору закривається,так точно нічого не протече.Можливо,тут дещо мають бути зміни в самому дозаторі,бо точно що не одразу зрозуміло як його відкрити.Видавлюється скраб з тюбику добре,немає ніяких ускладень.
  • Текстура скрабу кремова,має візуальні частинки,які мають коричневий колір,що саме головне для мене це те,що вони не дряпають шкіру голови,мають м'який ефект скрабування.
  • Шкіра голови після цього скрабу наче набуває "другого дихання".
  • Використовувала скраб перед митям шампунем,я так завжди користувалася пілінгами та скрабами,тому в цей раз зробила так само.Мила голову двічі,скраб добре вимивається,в мене не залишилося цих абразивних частинок ні на волоссі,ні на самій шкірі голови,хоча спочатку дещо хвилювалася за це,але дарма,з цим все добре.
  • Взагалі,в моєму догляді за волоссям пілінг та скраб це завжди плюс,бо з такими продуктами,шкіра голови довше залишається чистою,ще й залишки різного виду забруднень та себуму добре очищуються.

Скраб для шкіри голови з подарункового боксу Pharmaceris