Makeup By Mario Ultra Suede Lipstick, Erin and Sculpting Lip Pencil, Smokey Pink
Як чудово, що перед Різдвом бренди роблять різні приємні набори. Makeup By Mario цікавив мене і раніше, але жодного продукту тоді я ще мала. Тому обрала набір помада + олівець для губ.
Оформлення все біле (типово для цього бренду). Футляр у помади зроблений з гарних матеріалів, це наче пластик, але відчувається трохи металевим. Олівець як олівець, не механічний тому треба точити.
Помада
Неймовірний колір, це той нюд, який я шукала. Він є нейтральним злегка в холодний коричневий. Має більше холодного ніж у відтінку Worthy, від Rare Beauty. Це складний і незвичайний колір.
Не має ніякого запаху. На губах відчувається комфортно, лягає тонким шаром і зразу віддає пігмент. Обід не переживе, але попити каву з нею можна.
3 фото губи без олівця, 4 фото губи з олівцем
Олівець
Колір ідеально підходить під помаду, більш коричневий і трохи тепліший. Середній по твердості, тобто він не такий м’який як олівці Lamel, але й не твердий, що аж губи дряпає. Ним можна заповнити й всі губи, але тоді хочеться зверху блиску додати.
4 фото губи без олівця, інші фото з олівцем
Висновки
Я дуже люблю цей набір. Кольори вдало підібрані та досить універсальні. Можна намалювати собі губи трохи більше і це не виглядає як грязюка. До якості взагалі не маю питань. І помада, і олівець максимально комфортні та легкі у використанні. На осінь планую купити цю ж помаду, у відтінку Fanda
Коментарі (0)