Перемежко Елена

La Rive Madame Isabelle - Мадемуазель з Польщі, з якою не склалося

La Rive Madame Isabelle - Мадемуазель  з Польщі, з якою не склалося

Вітаю всіх!:)

Я вирішила розпочати свої "парфумерні розповіді" зі старожилів полички, що залишилися в мене. Один з таких парфумів - фантазія на тему Коко Мадемуазель від польського бренду Ля Рів, що загалом випускає бюджетні але досить пристойні аромати "за мотивами".

Трохи базової інфо:

Бренд: La Rive

Країна виробник: Польша

Класс: міддл-маркет

Об'єм: 100 мл

До речі, саме Мадам Ізабель у Ля Рів випускається у великому об'ємі, хоча деякі інші аромати можна спробувати і в мініатюрі 30 мл🤭.

La Rive Madame Isabelle - Мадемуазель  з Польщі, з якою не склалося

Як на мене, Ля Рів дуже гарно наблизилися в своєму виконанні до самої "сутності" аромату Chanel Coco Mademoiselle.

Це гірко-солодкий аромат, в якому нота пачулі є домінуючою. Тут вони особливі, "колкі" або ж "чайні", як на мене, і весь аромат нагадаємо мені про ковток чорного міцного чаю з цукром. "Зігріваючої" аури Мадам Ізабель не має, оскільки оце відчуття "чайності" та деякої свіжини (відносної, бо парфум геть не про те) ноті пачулі мабуть надає ветівер, що заявлений в піраміді у Ля Рів.

Пачулі доповнють ноти квітів "без конкретики". Хоча власне я відчуваю дуже знайомі нотки - такі собі дещо синтетичні за звучанням білі квіти і м'який, так і хочеться сказати "білий" перець - подібні інгредієнти є в ще одній водичці від Ля Рів з моєї полички.

Особливої "гри" парфум не видає - дует квітів з "чайними" пачулі залишає слабкий, розмитий запах з домішкою ваніль в базі (яка, на щастя, більше себе ніяк не проявляє).

...З "якістю звучання" як на мене Ля Рів упорались. А технічні характеристики страждають. На жаль.

Стійкість цієї водички дуже низька, як на мене. Влітку "Мадам Ізабель" зникає за одну годину, лишаючи ледь відчутний слід пахощів з ваніллю, що не дуже мені до вподоби.

Та і взимку ситуація не краща - десь 2 години я відчуваю парфум від себе, але не яскраво, досить акварельно.

Я не люблю оновлювати аромати, принаймні дуже часто на день, та і сам великий флакон носити досить незручно. Тож... Попри любов до подібного напрямку в минулому, "відпито" від флакона лише на 1-1,5 см рідини, і руки не тягнуться до нього...

Хоча моя подружка казала, що для неї цей аналог був дуже відчутним і навіть інтенсивним....

Моя порада - краще знайдіть і протестуйте ці парфуми до придбання. Або ж, якщо ви готові до частого оновлення в випадку "невдачі" (як от у мене🤭) - тоді можна замовляти, зрештою ціни на Ля Рів ще можна назвати досить прийнятними.

Сподіваюсь, мій досвід буде комусь корисним🩷 До зустрічі в інших дописах🩷