Любов Любов

Mugler Aura парфумована вода.

Mugler Aura парфумована вода.
Mugler Aura парфумована вода.
Mugler Aura парфумована вода.

Тестер цієї парфумованої води я отримала в подарунок від компанії Мейкап майже рік назад. Це було приємною несподіванкою, тому що люблю тестувати щось новеньке.🥰 Тим більше, такі неоднозначні парфуми, хоча їх вже й зняли з виробництва. Все ж, вирішила поділитися своїми враженнями.
Нагадаю піраміду: в верхніх нотах ревінь та бергамот, в серці зелені ноти, квіти апельсину, груша та іланг-іланг, в базі сандал, кумарин, бурбонська ваніль та загадкова нота Amber Wood.
Перше тестування припало на пізню осінь та зиму. Наносила на зап'ястя і так він подобався, а от зробила пшик на шию, то в приміщенні трохи піддушував і здавався нав'язливий. Згодом пробувала тестувати Ауру весною, коли було досить тепло. Кажуть, що в теплу пору він краще розкривається, але я не помітила.
Взагалі, розкриття досить цікаве. Спочатку звучить різко, терпко, насичено зеленими нотами. Як концентрований трав'яний відвар. Деяким людям це здається не дуже приємним, може навіть відлякати, але завжди дивує та інтригує. Згодом аромат тепліє, відчуваю квітково-фруктові та ванільні ноти з чимось лікарським, дещо ментоловим. Таке звучання не менш незвичне, але більш приємне для мене. Коли затихає, стає вже просто приємним, теплим, затишним.
Стійкість гарна, до 6 годин.
Парфуми швидше сподобалися, чим ні. Не зовсім моє, але іноді хочеться чогось такого незвичайного. Користуюся рідко, бережу😊