MERMADE

Догляд за волоссям👩

Догляд за волоссям👩
  1. Після миття волосся, його потрібно на 2-3 хвилини закутати полотенцем🧖‍♀️, щоб воно поглинуло зайву вологу, а далі акуратно віджати. НЕ ТЕРТИ ❌
  2. Краще НЕ сушити волосся природним шляхом🌞! Коли волосся мокре воно вразливе, легше розтягується та деформується. Тому бажано використовувати фен💨.
  3. Перед роботою з феном, необхідно підготувати волосся до процедури. Для цього ідеально підійде спрей термозахист від MERMADE🥇: він захистить волосся від перегріву та пересушування, а пасма в результаті збережуть здоровий блиск🧝‍♀️👩‍🦱👩.
  4. Термозахист рекомендовано нанести на вологе (але не мокре) волосся та прочесати☑️. Далі висушити теплим повітрям зверху вниз, по лініях росту. Фен необхідно тримати на відстані 15 - 30 сантиметрів🔥.

Чого слід уникати під час сушіння волосся з феном🙅‍♀️:

❗️Сушити волосся відразу після миття (коли воно мокре)

❗️Сушити волосся без використання термозахисних засобів

❗️Використовувати гребінці з металевими зубчиками, які сильно нагріваються при роботі фену

❗️Сушити волосся близько до шкіри голови

❗️Сушити волосся хаотично (може заплутатися і травмуватися)

Як використовувати плойку чи/та утюжок👍:

🗓По-перше, це не використовувати дані пристрої щодня, бо можна просто зіпсувати волосся.

🧬По-друге, це обов'язково при використанні плойки чи утюжка використовувати термозахист, який допоможе мінімізувати втрату вологи вашим волоссям.

Сподіваємось наші поради допоможуть зберегти природний блиск, здоров'я та красу вашого волосся, щоб щодня насолоджуватись пружними локонами💫