Zhukovka

Запускаю челендж #яніколине

Запускаю челендж #яніколине

Прийшов і мій час поділитися анті порадами !

Кожного дня ми зіткаємося з засобами , які руйнують нашу шкіру , псують наше волосся або просто не підходять нам . Це залишає негативні враження на довго! Саме тому ми маємо бути чесними у відгуках,щоб застерегти або допомогти уникнути проблем іншим дівчаткам .

Тож лови мою фантастичну п'ятірку засобів #яніколине

5. Олійка для губ Alterra
Я ніколи не придбаю більш цей товар , не дивлячись на те, що він відноситься до натуральної косметики. Помилково його купила, розгледівши ваніль на етикетці(але її там зовсім немає 🙈) Це просто оливкова олія , яка після нанесення затікає до ротової порожнини і розтікається за межами губ.
Виглядає це , наче щойно поїв салат і забувся витертися , вибачте за таке порівняння .
На ці кошти можна пляшку олії придбати. Виготовляється для Rossman . Німеччина
Це однозначно мінус !

4.Шампунь від Alterra для жирного волосся
Так , так , знову Alterra . Це я начиталася про органіку і звісно пішла купувати собі все і одразу. По-перше вона жирнить шкіру голови ще швидше , по-друге на 3й тиждень використання з моєї голови наче сніг падав. Неймовірна кількість лупи і вавки на голові,які сочаться!
Це останній раз,коли я експериментувала щось зі своїм волоссям 🙈 Rossman Німеччина
Це жах ! Однозначно мінус!!!

3.Крем для рук Labell BİO
По-перше він не ВІО ! У складі є SODIUM BENZOAT, а також CITRIC ACID і я нагадаю , що в поєднанні з аскорбіновою кислотою, бензоат натрію може утворювати бензол, який є сильним канцерогеном і може викликати самі знаєте що! Бензоат натрію небезпечний тим, що може пошкодити ДНК і викликати безліч хвороб .
По-друге він надто жирний і липне на руках , але через 10 хв руки все одно сухі. Однозначно мінус для цього ВІО з Франції

2.Head&shoulders
Куди ж без неї цей список.
Склад страшний , з лупою не бореться , обіцяних 72 год свіжості пройшли стороною. Її купив мій чоловік і сам нею не користується більше. Волосся просто як захисний дріт на заборі 🙈 Із плюсів нею можна чистити гребінці, якщо шкода свого нормального шампуню 😁👍 І звісно заслужений мінус і купа запитань до Procter&Gamble

🥁🥁🥁 Анті Лідер

1. Acne cream Sahara
Де я була коли купувала його за 20 $ ?
Крем проти акне, який більше нагадує зубну пасту , що обпікає обличчя і сльозяться очі після нанесення. З акне він не бореться , звісно ж. Недавно я про нього згадала і була в ШОЦІ від побаченого , цей еліксир роз'їв пластмасову трубочку 🙈
Ніколи не купуйте подібні сумнівні баночки в Єгипті!
Однозначно 3 мінуси від мене і ще один від трубочки !!!

Перед покупкою краще 100 разів перечитати відгуки і бажано склад . Хоча на прикладі з Alterra ми бачимо , що не завжди склад впливає на реакцію саме твого організму . Мені тяжко підібрати шампунь і Alterra не виняток ! Хоча гель для душу і Хайлайтер від цієї фірми мені довподоби. Закликаю ділитися чесними відгуками і все у нас буде добре ♥️

07 серпня, 2023
Zhukovka
07 серпня, 2023