Мої враження від LAMEL Smart Skin
Бюджетний популярний тональний з гарними відгуками і рекомендаціями подруг. Я не могла його не купити😎
Розпочну з упакування. Стильний сріблястий тюбик з помпою. Зручний у використанні. Об’єм 35 мл - невеликий і для мене це плюс, часто не встигаю використовувати тональні до кінця терміну придатності.
Враження від використання
У описі вказано «тональна основа-сироватка». Сиворотка у мене асоціюється з рідкою текстурою, а цей тональний густий. Просто, щоб ви мали на увазі😊
Я затестила його в магазині та обрала тон 402.
- Базою у мене слугує крем спф 50.
- Наношу тональний на обличчя спонжем, це для мене найзручніший варіант.
- Розподіляється він без проблем.
- Тон лягає чудово, без ефекту маски. Має вологий фініш.
- Перекривна здібність середня. Залишаються видимими ластовиння і постакне. На кожен день мені такий ефект підходить, адже в цілому тон обличчя вирівнюється. Для щільнішого тону варто спробувати нанесення пензликом або просто пальцями.
- Не підкреслює шелушіння і не сушить.
- Зверху фіксую пудрою.
На обличчі
На фото нанесений свіжий тон (без пудри чи іншої косметики). Можемо побачити перекриваючу здатність тонального. А ще видно вологий фініш на вилиці.
Окисляється?🧐
Читала про це у відгуках тому зробила свотч на руці, і через пару хвилин нан есла ще раз поруч. Дійсно, свіжий тональний виглядає світлішим. Але на обличчі це ідеальний для мене тон, тому проблем з кольором не маю😊
Загалом тональний сподобався👌 Користуюсь вже неділю з задоволенням🥰
Коментарі (0)