Догляд за волоссям який я зараз лайк ❤
Мій щодений догляд за волоссям останні кілька місяців, гребінці і декілька рекомендацій для тих, хто хоче відростити довгі коси))
Дано: жирна шкіра голови, пряме не фарбоване волосся без об'єму, мию кожен ранок. Головне: хороше очищення, зволоження без обтяження волосся і еластичніть (втрачається при надмірному використанні живильних засобів з маслами)
База, ґрунт, основа 💪
У мене є три правила:
- Сплю тільки з заплетеним волоссям (не туга косичка або дві). Волосся не труться між собою, не плутається, не ламається так сильно, як розпущене. Забула що таке заплутане гніздо вранці))
- Розчіска тільки tangle teezer, вже років 10 користуюсь тільки нею, краще немає!
- Не ходити довго з мокрим волоссям - краще хоча би трохи просушити
Щоденний догляд
Шампунь Beaver з олією чайного дерева - дуже лайк! Чудово очищає, освіжає, надає об'єм. Перший раз спробувала цього літа, буду брати ще!
Бальзам Garnier для густоти з гранатом - беру бальзами гарньєр влітку, тому що вони достатньо легкі. Швидко розгладжує волосся, дійсно надає трохи густоти при сушці феном.
Кремовий термозахист Garnier 10 в 1 - нічого поганого сказати не можу. Розгладжує, пом'якшує, величезний об'єм засобу. Користуюсь вже трохи більше року і мабуть ще вистачить на 1-2 місяці))
Ще один термозахист від Kerastase. Отримала в подарунок мініатюру від мейкап і закохалась. Має консистенцію молочка, супер легкий, розгладжує волосся, має приємний аромат з кислинкою. Але ціна... Все ще думаю чи куплю його коли закінчиться, можливо дочекаюсь знижки 😢
Флюїд Manelle (силікон для кінчиків) наношу пару крапель на кінчики після сушки феном. Досить легкий, не обтяжує, економний у використанні, український виробник, раджу!
Додатковий догляд
На початку травня я психанула і обрізала дуже багато волосся (було по копчик). Потім прийшла до тями і вирішила що треба відростити назад, купила емульсію Daeng Gi Meo Ri. По консистенції водичка, з ментолом, потрібно наносити через день, не жирнить, зручно наносити. По росту волосся пропоную дивитись на фото вище, по черзі: 5 травня, 22 травня, 8 серпня. По-моєму результати є))
Скраб для шкіри голови CP1 від Esthetic House - спробувала різні пілінги, пілінги-скраби і скраби, повернулась до CP1. Для моєї жирної шкіри голови підходить саме він. Використовую 2-3 рази на тиждень, або коли відчуваю потребу. Легко наносити по проборам, дуже круто очищає, освіжає, надає об'єм. Для чутливої шкіри не підійде!
2-3 рази на тиждень зволожуюча маска Kaaral Hydra. Має доволі густу консистенцію, зволожує і наче насичує волосся, воно стає щільніше. Люблю і все))
Пару разів на місяць (або коли згадаю) перед миттям наношу Олію Mayur на 1-2 години. Волосся після неї розкішне, еластичне, блискуче, аромат просто неймовірний!
Дякую що дочитали! ❤
Коментарі (0)