Karya Strange

Догляд за волоссям який я зараз лайк ❤

Догляд за волоссям який я зараз лайк ❤
Догляд за волоссям який я зараз лайк ❤

Дано: жирна шкіра голови, пряме не фарбоване волосся без об'єму, мию кожен ранок. Головне: хороше очищення, зволоження без обтяження волосся і еластичніть (втрачається при надмірному використанні живильних засобів з маслами)

Догляд за волоссям який я зараз лайк ❤

У мене є три правила:

  1. Сплю тільки з заплетеним волоссям (не туга косичка або дві). Волосся не труться між собою, не плутається, не ламається так сильно, як розпущене. Забула що таке заплутане гніздо вранці))
  2. Розчіска тільки tangle teezer, вже років 10 користуюсь тільки нею, краще немає!
  3. Не ходити довго з мокрим волоссям - краще хоча би трохи просушити

Шампунь Beaver з олією чайного дерева - дуже лайк! Чудово очищає, освіжає, надає об'єм. Перший раз спробувала цього літа, буду брати ще!

Бальзам Garnier для густоти з гранатом - беру бальзами гарньєр влітку, тому що вони достатньо легкі. Швидко розгладжує волосся, дійсно надає трохи густоти при сушці феном.

Кремовий термозахист Garnier 10 в 1 - нічого поганого сказати не можу. Розгладжує, пом'якшує, величезний об'єм засобу. Користуюсь вже трохи більше року і мабуть ще вистачить на 1-2 місяці))

Ще один термозахист від Kerastase. Отримала в подарунок мініатюру від мейкап і закохалась. Має консистенцію молочка, супер легкий, розгладжує волосся, має приємний аромат з кислинкою. Але ціна... Все ще думаю чи куплю його коли закінчиться, можливо дочекаюсь знижки 😢

Флюїд Manelle (силікон для кінчиків) наношу пару крапель на кінчики після сушки феном. Досить легкий, не обтяжує, економний у використанні, український виробник, раджу!

На початку травня я психанула і обрізала дуже багато волосся (було по копчик). Потім прийшла до тями і вирішила що треба відростити назад, купила емульсію Daeng Gi Meo Ri. По консистенції водичка, з ментолом, потрібно наносити через день, не жирнить, зручно наносити. По росту волосся пропоную дивитись на фото вище, по черзі: 5 травня, 22 травня, 8 серпня. По-моєму результати є))

Скраб для шкіри голови CP1 від Esthetic House - спробувала різні пілінги, пілінги-скраби і скраби, повернулась до CP1. Для моєї жирної шкіри голови підходить саме він. Використовую 2-3 рази на тиждень, або коли відчуваю потребу. Легко наносити по проборам, дуже круто очищає, освіжає, надає об'єм. Для чутливої шкіри не підійде!

2-3 рази на тиждень зволожуюча маска Kaaral Hydra. Має доволі густу консистенцію, зволожує і наче насичує волосся, воно стає щільніше. Люблю і все))

Пару разів на місяць (або коли згадаю) перед миттям наношу Олію Mayur на 1-2 години. Волосся після неї розкішне, еластичне, блискуче, аромат просто неймовірний!

Дякую що дочитали! ❤