Перемежко Елена

Вечірній, п'яний аромат... Надзвичайний і незвичайний поляк "за мотивами"🥰

Вечірній, п'яний аромат... Надзвичайний і незвичайний поляк "за мотивами"🥰

💜Вітаю всіх💜

Сьогодні хочу написати огляд на дуже особливий для мене парфум. По-перше, це - подарунок від подружки😊. По-друге - це надзвичайний аромат на основі неролі - а ця нота дуже примхлива до моєї шкіри і часто видає "котячі радощі" саме на мені.

Але - не цього разу! І я тому дуже рада - адже сама композиція аромату для мене одна із ідеально побудованих💜

Отже, знайомимось з Vittorio Belucci - польським масмаркет брендом, що подібно до Ля Рів випускає парфумерію "за мотивами" іменитих брендів, та саме Amore Code - парфумованою водою, натхненною Giorgio Armani Armani Code.

Вечірній, п'яний аромат... Надзвичайний і незвичайний поляк "за мотивами"🥰

Як я і казала - це аромат "за мотивами". Більшість людей розрізняють в ньому дві ключові ноти - аромат флерджоранджу та апельсину і ваніль. Проте не варто боятись ванілі в цьому випадку - Amore Code це скоріше квіткова композиція без претензії на пахощі зі Сходу.

Для мене це - цілісний, ніжний і дуже особливий аромат. Він пахне як на мене наче фентезійна квітка. Якщо прислухатися, можна розпізнати цитруси, і неролі, і ваніль у базі... Але загалом цей запах чомусь нагадує мені про аромати духмяний дикорослих фіалок, бо він не має якихось гострих та колючих моментів.

Влітку більше відчувається ванільне серце, але воно пахне не задушливо та приторно, а приємно. Квіти влітку відчуваються як певний фон, явно але без "характерних особливостей". Цитрус я також відчуваю - солодкий апельсин без гіркоти та кислинки.

В холоді я цей парфум чую від себе досить слабко, хоч і приємно. В ньому проступає більше квіткового, м'якості таємничої. Краще відчутні неролі і з'являтися певна "кремово-доглядовість" як в Еклат Ланвін.

Влітку же це - насичений, але не задушливий, в міру солодкий аромат з дуже м'яким солодким апельсином і ваніллю. Він звучить по-вечірньому красиво. Влітку я чую ці парфуми від себе краще і довше.

Асоціації з ним я розміщу до колажу:

Ці парфуми мені важко назвати надстійкими:

  • Влітку - хмаринка з парфуму навколо носія до півметра; стійкість 4-5 годин.
  • Взимку - досить інтимне звучання, відчуваю ці парфуми від себе близько 2 годин.

Але, флакон "щедрий" - 100 мл, які можна оновлювати часто протягом дня. Неприємного "післясмаку" Amore Code не дає, тож я сміливо оновлювати його протягом доби💜

💜Загальні враження💜

Так, ці парфуми треба оновлювати, але заради того, як гарно для бюджетної варіації Армані Коду вони пахнуть, я готова заплющити очі на це.

Дуже вдячна подрузі та дуже щаслива, що познайомилась з цим ароматом - бо це один із тих запахів, що був омріяний мною ще здитинства, який я ніколи не чула і не знала раніше - лише пам'ятала, що в дитинстві хотіла духи із запахом маленьких фіалок... Така собі мрія з дитинства, що ожила в реальності💜

Дякую за увагу😊 та бажаю всім втілення власних мрій - як парфумерних, так і найжаданіших😃💜