Перемежко Елена

Gian Marco Venturi Woman - переосмислення Легенди💚

Gian Marco Venturi Woman - переосмислення Легенди💚

💛Мої вітання всім!💛

Сьогодні хочу розповісти про дуже відомий парфум - Gian Marco Venturi Woman. Він здалеку був знайомий мені давно - в студентські роки дівчина приятеля користувалась ним (і взагалі казала, що для неї це - найкращі парфуми). На той час цей аромат видавався мені дивним і якимось "пильним", тож бажання спробувати його для себе не було.

Другий шанс цьому парфуму... Надала моя подруга, оскільки вона подарувала його мені минулого року😊💚 Забігаючи наперед скажу - я дуже вдячна їй за цей чудовий дарунок.

💛Трохи загальних даних:💛

  • Прем'єра аромату: 2001
  • Сегмент: міддл-ап;
  • Країна-виробник: Італія
  • Клас: квіткові, зелені, пряні.
Gian Marco Venturi Woman - переосмислення Легенди💚

💛20-річна я💛 не оцінила ці парфуми. Пам'ятаю свої враження від нього: дивний та "пильний" аромат, з кисло-солодкими нотами, які неможливо розібрати: квіти це чи фрукти? Я вирізняла пильність та прянощі.

Я не думала, зо Моє сприйняття так змінилось з роками, але...

💚В свої 29 я нарешті можу оцінити GMV Woman. Не зовсім мій, але - чудовий парфум💚

Власне, він - яскравий, і досить оригінальний, йогонемождиво сплутати ні з чим (тобто він має "своє лице"). Все ще він звучить для мене єдиною симфонією, але зараз я відчуваю, що окрім спецій його основа - це білі, насичені квіти і дуже яскрава, трохи "їдка" зелень. Спеції нагадуючи мені про імбир (що не заявлений і не солює тут впізнавано), з квітів подібний ефект дає хіба що фрезія (може трохи доповнена жасміном, та він не головний). Гадаю, за "зелені ноти" відповідає бергамот з піраміди (хоча він не має маскулінних моментів).

В колажах наведу піраміду з Фрагрантики та своє бачення цього парфуму.

"Вумен" - досить стійкий і яскравий парфум. Влітку я відчуваю його десь 4 години, причому досить яскраво. Гадаю, взимку він буде звучати довше - бо власне і з флакончику пахощі відчутні досить яскраво і "гучно".

Не можу назвати його задушливим - але інтенсивний 100%. Я переношу його в спеку добре, але гадаю, що він підійде не всім.

Досить відчутний шлейф буде супроводжувати носія 2-3 години, ще до 2 годин парфуми відчуваються як яскрава аура навколо зони розпилення.

💚Моє враження💚 - це цікавий пряний аромат. Він підійде тим, хто полюбляє аряні але жіночність парфуми з відчуттям "соку їдкої зелені". Шанувальницям східних солодких композицій або водних, соковито-акватичних запахів саме цей аромат може не підійти.

До знайомства рекомендую!💛

💚Бажаю всім чудових відкриттів та творчого натхнення 😊💚