Перемежко Елена

La Rive In Love - "Закоханість" з невеличким "але"

La Rive In Love - "Закоханість" з невеличким "але"

💛Мої вітання всім!💛

Хочу поділитися своїми враженнями та міркуваннями щодо ще одної бюджетної парфумованої води польського виробництва. Як ви вже зрозуміли, я люблю аромати бренду La Rive, за співвідношення доступної ціни і вельми пристойної якості.

Оглядати будемо парфумовану воду La Rive In Love - бюджетну "інтерпретацію" культового парфуму Dior J'Adore💛

Трохи "загальних даних":

Бренд: La Rive

Країна-виробник: Польша

Рік випуску: 2012

Сегмент: міддл-маркет

Класифікація: квітковий, пряний, водний.

Об'єм: 90 мл

Як на мене, коробочка дещо громіздка. Флакон має скруглену форму та просту кришечку з пластику (тримається міцно). Верхня частина пляшечки завальцьована у пофарбований пластик.

La Rive In Love - "Закоханість" з невеличким "але"

Це - такий класичний білоквітковий парфум із 90-х та 2000-х. Власне, безліч бюджетних хітів в парфумерії так чи інакше перетинаються за стилістикою до аромату "Жадор" - подібні мотиви має і Avon Today, і Oriflame Lucia... Звісно, кожен з цих ароматів має і власні відмінності, але дещо спільне беззаперечно є - як і аромат від Діор, всі вони - це густі та натуралістичні пахощі білих квітів, що надівають думки про велетенський букет жасміну та конвалій...

Конкретно розглядаючи Ля Рів ін Лав: це така собі трохи хімічна варіація усієї цієї "білоквіткової роскоші": так, є характерний "каркас парфуму": основа із жасміну (що є домінуючим), легенько кислинка що власне більше асоціюється із запахом квітів, а не із фруктовими нотами... Але ще у парфумі від Ля Рів я відчуваю легенько натяк на пряні ноти (скоріше - ледь відчутний момент якогось "м'якого" (білого?) перцю) та можливо - деяку пудровість в базі. Хоча це - лише тонкі відтінки, що доповнюючи звучання жасміну та певної "кисло-солодкої водянистості" що є основою парфуму.

Власне, ці "доповнюючи ноти" дещо роблять аромат Ля Рів більш повсякденним з одного боку та якимось... Строгим? із іншого.

💛Порівняно із Dior J'Adore - La Rive In Love більш простий, не такий водяно-переливчатий, він не дає відчуття тих "бризків шампанського" та іскристості як оригінал (хоча їх я в жодній варіації на тему Жадор не відчувала). Парфуми від Ля Рів можуть звучати дещо хімічно (гадаю, через додавання пудрових нот (геліотроп) у базу)💛

Стійкість для свого класу непогана: навіть у спеку я відчуваю Ін Лав досить добре години 3. В холоді - це 4-5 годин коли я чую парфум на собі.

Мені не подобатися його розкриття в холодну пору року, тому Ля Рів Ін Лав я бачу як оптимальний повсякденний варіант на теплу пору року. Не задушливий, приємний для оточуючи парфум, який наприклад мене не дратує але є досить відчутним від себе.

Особливого шлейфу я не помітила, парфум скоріше існування у вигляді ароматної аури навколо на відстані 0,5 м від зони нанесення і менше.

💛Так, він непоганий, але чомусь видався мені надто простим. Перед придбанням раджу все ж протестувати саме цей аналог Жадор, оскільки він дещо примхливий та непередбачуваний💛

💛Дякую за увагу і бажаю вам творчих успіхів😃💛