Основа під макіяж

Основа під макіяж

Maybelline New York Baby Skin Instant Pore Erase

Не покладала надій, до слова, зовсім. Тим більше за таку ціну. :)

Я його замовмила, адже мені не вистачало кілька гривень, щоб box від Maybelline прийшов =D От і ''добрала''.

Він лежав у мене, аж поки не почалась ця пекельна спека і макіяж на моєму, жирному від природи, обличчі не тримався взагалі, а просто плив. І ось тоді я вирішила спробувати основу під макіяж.

Відразу скажу, що я відверто завжди пропускала цей етап та наносила тональну основу/CC cream на суху шкіру, а вже за 1 год блистіла, наче млинець і не розуміла чому... :(

А одного разу я намагазалась Baby Skin Instant Pore Erase. Скажу відразу, він мені не сподобався. Густий, наносився важко, хоча і мінімальний розхід. На оличчі відчувався ніби плівка і разом з тим не поглинався повністю. Думаю, що за фігня??? От чесно!

Мені відразу захотілось його змити. :(

Але я вже спішила і не мала багато часу, тому нанесла на нього макіяж, як завжди і думаю, вже раптом щось, змию серветками. ;)

Але мені не просто не прийшлось не змивати макіяж, а навіть поправляти його не потрібно було! Він лежав ідеально до кінця вечора! Звісно, вже при кінці забави я трішки мала блиск, але зовсім не такий, як зазвичай, і це у +30 точно.

Скажу чесно, маю неоднозначні враження. Чи куплю знову? Не знаю, але тестувати ще буду. Кілька разів наносила під різні креми і основи, а ефект незмінний - хороший.

Сам засіб непоганий, свою функцію виконує, але дійсно, як маска. Пори ніби не забиває. І макіяж ''маскою'' не відчувається. Хоча, можливо, це мої особисті враження. :)