YuliHrytskoff

Зволожувальна олія для волосся La'dor Wonder Hair Oil

Зволожувальна олія для волосся La'dor Wonder Hair Oil

Посічені кінчики волосся – це моя одвічна проблема! І це при ідеальному догляді, регулярному підстриганні кінчиків і практично повною відсутністю застосування «нагрівальних» приладів для укладки… До того ж, волосся по довжині пористе, доволі сухе, після невдалого фарбування в салоні – ще й пошкоджене… Тому різного роду олійки, сироватки, а останній час – і креми – постійно є в моєму арсеналі засобів по догляду за волоссям.

Сьогодні хочу розповісти про професійну корейську Зволожувальну олію для волосся La'dor Wonder Hair Oil.

Зволожувальна олія для волосся La'dor Wonder Hair Oil

Засіб приїхав до мене запакованим в картонну коробочку, на обороті якої є деяка інформація про продукт від виробника.

Сама олійка розфасована в мініатюрний напівзатемнений пластиковий флакон синього кольору.

Флакон закривається пластиковою кришечкою, що закручується на різьбу.

На жаль, флакон не має жодного дозатора, тому потрібно бути дуже обережним, щоб не пролити олійку при її використанні. Та й з дозуванням через це легко переборщити… Особисто для мене відсутність будь-якого дозатора/обмежувача на флаконі являється мінусом!

Об’єм мого флакончика – 10 мл – це мініатюра. Але витрачається олійка дуже економно! Цієї малютки мені вистачило на 2 місяці використання з регулярністю 2-3 рази на тиждень. Також у виробника дана олійка представлена і флаконом об’ємом 100 мл.

Склад. Основу олійки, звичайно ж, становлять силікони. Але, помимо цього, до складу засобу входить також дуже велика кількість натуральних олій, а саме: оливи, авокадо, аргани, моринги, камелії, макадамії, марули, соняшнику. Також до складу входять емоленти, антиоксиданти та ароматизатор.

В цілому, зважаючи на 8 природних масел серед складників олійки, її складом я залишилась задоволеною!

Консистенція в олійки в міру рідка, масляниста, як на мене, то це типовий представник так званої "сухої олії".

Колір. Олія безбарвна і абсолютно прозора.

Запах – квітково-деревний, дуже яскравий і насичений. Особисто мені не дуже приємний, але й відрази не викликає. Відчувається тільки під час нанесення і до повного висихання волосся. Потім стає практично невідчутним.

В принципі, у застосуванні олійки я нічого нового не придумала - використовую засіб так, як рекомендує виробник, тобто як звичайну незмивашку: мию волосся шампунем, акуратно віджимаю від зайвої вологи, наношу бальзам або маску, все ретельно змиваю водою, промокаю рушником. Далі настає черга олійки. Вологе волосся я трошки розплутую пальцями, наношу на долоню буквально кілька капель олійки, розтираю її в руках, таким чином розігріваючи, опускаю волосся вниз і наношу засіб, що розподілився по долонях, на кінчики волосся і, приблизно, сантиметрів п’ять по довжині вище кінчиків. Сушу природним шляхом, рідше – феном.

Олійку я використовую щоразу після миття голови, це плюс-мінус раз на два-три дні.

Олійка дуже легко розприділяється по волоссю і швидко поглинається. Після її застосування волосся робиться гладеньким, м’яким, розсипчастим, блискучим і живим. Чудово прибирається пухнастість та статичний ефект. Волосся не обтяжує, не викликає жирність, не впливає на частоту миття голови. Але тут, звичайно, важливо не переборщити з кількістю олійки! А якщо, все ж таки, переборщити – волосся не буде надто жирним, просто стане більш обтяженим.

Олійка надає легке зволоження, але живлення, як такого, я не помітила. Але в цьому й плюс, тому що живильні масла для волосся особисто мені часто дають зворотній ефект – волосся переживлюється і починає сохнути та ламатись. Тому для мого тонкого пористого волосся така олійка підійшла чудово!

Але хочу зауважити такий момент – лікувального, відновлювального чи накопичувального ефекту олійка не має – тобто, поки користуємося нею –

волосся має доглянутий вигляд, перестаємо – все вертається «на круги своя». Ну це й зрозуміло, бо коли волосся вже пошкоджене – то радикально допоможуть тільки ножиці, все інше надасть суто візуальний ефект і допоможе приховати пошкодження та відтягнути стрижку. Але в цьому якраз і сильна сторона олійки La'dor Wonder Hair Oil – прекрасний косметично-візуальний ефект! Чуда вона не створить, «ніякого вау-ефекту» я також не помітила, але з нею волосся виглядає однозначно краще, ніж без! Тому рекомендую, в своїй ціновій категорії – прекрасний варіант!