Перезалив історії про Холодне відновлення волосся в домашніх умовах 💫
Ефект, якого я не очікувала! На що спроможна професійна косметика Davines в домашніх умовах ? 🖤🤍
- Це моє фото до та після ! Я 3 дні не мила голову, щоб отримати найточніший результат! А для зручності, мила голову в раковині в купальнику ,щоб робити поетапні фото🤭😆
Тому надіюсь, що ви оціните ! Поїхали 🚗
1. Danines Oi Hair Butter
Вік: 18+ Призначення: Пом'якшення, блиск Час застосування: універсальний Стать: для жінок Класифікація: професійна Тип волосся: всі типи волосся Країна ТМ: Італія Зроблено в: Італія Об'єм: 75ml, 250ml Позиція : Cruelty Free, Gluten Free, Paraben Free, SLS Free, Vegan Friendly Стильова чорна банка з кришкою. Містить на собі всю необхідну інформацію щодо використання.Поверху переклад українською. Баттер Оі має дуже густу консистенцію білого кольору і неймовірний аромат. Він живить волосину і значно пом'якшує її. Можна використовувати 3 способами:1 пре-поо ; 2 маска ; 3 2в1. 🔱Для холодного відновлення в домашніх умовах я використовувала 1 варіант і нанесла Butter Oi на сухе волосся на 20 хв. Можна одягнути шапочку, в мене її немає чомусь , тому я просто заколола волосся зажимом і займалась своїми справами. Далі вимила волосся шампуню в 2 етапи. Не дивлячись на те, що у мене шампунь з повишеним PH (для жирного типу), що промиває просто до скрипу волосся помітно стало м'якіше, тож можна зробити висновок, що Баттер дійсно напитує волосину, не не просто обволакує! Ще 2 етапи попереду , а вже відчувається результат 😍
2.Davines Oi Liquid Luster
Вік: 18+ Призначення: для блиску, пом'якшення, антифриз ефект, відновлення, розгладжування,захист від сонця,від ламкості Час застосування: універсальний Стать: для жінок Класифікація: професійна Тип волосся: всі типи волосся Країна ТМ: Італія Зроблено в: Італія Об'єм: 300ml,100ml Прозора пляшечка з чорними етикетками, які містять всю детальну інформацію та переклад українською. Чорна кришка викрутка, якою зручно користуватись під час процедури з мокрими руками. Прозора рідина всередині,яка нагадує гліцеринову воду (наче трішки щільна чи жирнувата водичка ). Аромат різкий трав'яний. 🔱 Після миття волосся шампунем , я прибрала зайву вологу і розділивши пасма на 3 частини, нанесла ліквід. Спочатку на долоню, розтерла по рукам і далі вже рівномірно на кожне окреме пасмо. Я витримувала 5 хв (при звичайному застосуванні не потребує витримки). Змиваємо водою без застосування шампуню. Відчуття неймовірні😍 Але дочекаємось висновків. Переходимо до останнього етапу
3.Davines Oi Conditioner
Вік: 18+ Призначення: Антифриз ефект, Відновлення , Захист від сонця, Від ламкості, Розгладжування Пом'якшення Час застосування: універсальний Стать: для жінок Класифікація: професійна Тип волосся: всі типи волосся Країна ТМ: Італія Зроблено в: Італія Об'єм: 75ml, 250ml Прозора баночка з чорною кришкою і чорними етикетками, які містять всю необхідну інформацію. Білий густий кондиціонер, якого вистачає дійсно на довго(він менш густий за Баттер). Має приємний запах, як і вся лінійка Оі . Розгладжує,пом'якшує, має накопичувальний ефект, якщо застосовувати на постійній основі 🔱Любу процедуру краще завершувати використанням кондиціонеру, він має низький Рh, тому він добре закриває чешуйки. На вологе волосся , без залишків води я наношу приблизно 1ч.л кондиціонеру і також витримую 5 хв. Волосся вологе , але я з легкістю можу його прочесати від коренів до самих кінчиків! Змиваємо і сушимо волосся! Переходимо до висновків 😃
Висновки
Я довго стримувала себе, щоб не написати на самому початку , що це просто ВАААУУУ ЕФЕКТ🙈😍
Я ставила високі планки, але навіть не очікувала на такий неймовірний результат і все це в домашніх умовах. Кажу чесно, навіть після салонних процедур моє волосся не виглядало так чудово, шкода,що камера не передає цього блиску та м'якості ! Тепер я дуже хочу зробити огляд на Liquid Luster від Davines. Це 💯 те, що ти маєш спробувати хоч 1 раз! Ох, це словами не передати🎀 * Я спеціально не використовувала незмивашки Молочко-термозахист та Олійку від Davines , щоб отримати чистий результат від змиваючих засобів * Шампунь використовувала від фірми Tahe , короткий огляд за лінком :
https://club.makeup.com.ua/post/14661/
Коментарі (0)