Перемежко Елена

🩷La Rive Dream Woman - "хрумкий" та іскристий🩷

🩷La Rive  Dream Woman  - "хрумкий" та іскристий🩷

🩷Вітаю!🩷

Цей парфум колись був моїм улюбленцем. Настільки, що власне я носила його і взимку і влітку (що буває дуже рідко). І хоча зараз я не так часто користуючись ним, навіть вдихати цей аромат з флакону досить приємно.

🩷Загальна інформація:🩷

  • Бренд: La Rive
  • Країна: Польша
  • Рік випуску: 2012
  • Сегмент: міддл-маркет
  • Клас: квітковий, деревний, фруктовий

🩷La Rive  Dream Woman  - "хрумкий" та іскристий🩷

Ля Рів Дрім мабуть не асоціюється із запахом мрій (як на мене), але... Де в чому він дуже милий, наївний, мрійливий🩷

Аромат для мене - це феєрія фруктів та свіжості. Найбільше я відчуваю та розрізняю тут малину, а ще - особливу, деревну прохолоду ветіверу. В холоді ця нота гарно "іскриться" і парфум стає дуже ігристих і наче "хришталевим".

Чи відчуваю я ще щось?

Так, але це не явні ноти. Лише легкі відтінки, що додають многогранності: пачулі дає легку терпкість, є відчуття "водності" - як сумарний запах троянди та півонії, що квітнуть в травні... Квітів як танкових не відрізняються, але вони наче дають "особливу ауру" і задають тон парфуму.

Ці парфуми підкорили мене одразу не лише п'янкою малинкою, а й стійкістю. Я відчуваю його середньо за інтенсивністю близько 4-5 годин. Зі сторони він дає приємний, свіжий і не хімічний шлейф.

Парфумна аура окутує свою власницею до 1 метру від зони нанесення.

Для мене ці парфуми ніколи не були задушливі - навіть при нанесенні 4-5 розпилень я ніколи не відчувала "передоз" аромату.

🩷Кому підійде?🩷 Шанувальницям малини, тим, хто любить помірно солодкі духи з легкою терпкістю. Незважаючи на моє захоплене ставлення- тим, хто полюбляє виключно ніжні водно-квіткові аромати, рекомендував тестувати перед покупкою.

В цілому - я їм задоволена і з радістю рекомендував!

🩷Дякую за увагу і сподіваюсь, що було корисно😊 до нових зустрічей!🩷