Hrystja_

L'Oreal Hyaluron Expert: 2 тижні тестування

L'Oreal Hyaluron Expert: 2 тижні тестування

1. Гель для очищення шкіри. Перш за все- він з сульфатами. Я ж звикла використовувати косметику без них. Але це не так важливо. Він сильно піниться, економний розхід, гарний запах. Щодо дії: мені не вистачало очищення. Спочатку використовувала ввечері, після гідрофілки. Тут ніби добре, але ніби чогось не вистачає. Тоді змінила на ранок...теж щось не так. Вчора змінила його на Comex, яким користувалася до того- картина домальована 👌.

Я поставлю йому 2/5, бо знаю дійсно класні гелі в межах такого бюджету.

L'Oreal Hyaluron Expert: 2 тижні тестування

Перш за все - тут дуже великий дозатор, мені постійно забагато виливалося, тим самим збільшуючи розхід.

Тонік має гарний запах, швидко поглинається, гарно зволожує. Щодо складу: він примітивний. Мені було важко з ним, бо тут я теж звикла до повністю натуральних тоніків. І ще зʼявилися висипання.

Тут ставлю 3/5.

Тут варто сказати, що в мене є гель Garnier з боксу- він мені підходить ідеально. Я давно такий шукала.

З цим в мене виникли нюанси... Він дуже липкий, липкість не проходить за деякий час. На лиці утворюється ніби плівка, він не поглинається і не зволожує. А ще скочується. Тут склад вже не розбирала.

Йому теж ставлю 2/5.

Мені вони підійшли.

Крем для очей з ефектом прохолоди. Я його наносила І відчувала реальний холод. Чудес, звісно він не зробить, але погляд освіжить класно.

І сироватка. Тут дуже естетична баночка, ролер. Вона класно забирає сліди втоми, трошки липка, але не критично. Це вже інша серія і інша цінова категорія. З попереднього боксу я маю сироватку для лиця цієї серії- вона просто ідеальна, до неї 100 % буду повертатися знов, бо реально бачу ефект.

Ім двом ставлю 5/5.

Дякую Makeup за класні розіграші і за можливість знайомитися з різною косметикою. Завдяви цьому знаходиш багато класних і дієвих засобів.