wowmom

Перший досвід використання хайпових м'яких бігудей з Тік Току

Перший досвід використання хайпових м'яких бігудей з Тік Току

Привіт, красуні!

Я обожнюю кучері, та об'ємні укладки, і в мене є для цього багато всіляких плойок, але....зараз волосся в такому стані, що добивати їх термоприладами - не дуже хороша ідея.

А з прямим волоссям мені не подобається.

Я давно бачила відео в тік-тоці про м'які бігуді. І які вони зручні, і який класний ефект виходить, і як на них зручно спати, та якось руки не доходили спробувати.

Але вчора, я побачила набір в магазині і вирішила, що мені зараз це необхідно потрібно, адже перед роботою, треба зробити зачіску.

Що з цього вийшло? Зараз розкажу!

В комплекті є сама трубка-бігудь. Досить довга, виготовлена з паралону, та обшита атласною тканиною. Також в наборі дві міцні резинки, і заколка-крабік (теж міцна). В наявності було декілька кольорів, але я ж дівчинка...обрала рожевий.

Перший досвід використання хайпових м'яких бігудей з Тік Току

Накручувати цю конструкцію треба на майже сухе чисте волосся, і це виявилося найскладніше. В мене не вийшло з першого разу...а якщо бути точніше - то з п'ятого, поки я не зрозуміла, як воно повинно бути.

Трубку треба зафіксувати як можна ближче до лінії росту волосся, і дуже туго за закручувати пасма.

Експериментальним шляхом, я виявила, що крабик краще затискати не зверху, як на фото, а збоку, і брати пасма приблизно по 2-3 см. Потім трубки треба зав'язати назад. В принципі, в інтернеті є багато відосиків, як правильно роботи кучері, тож я думаю, розберетесь.

І не засмучуйтеся, якщо не вийде з першого разу, бо я, на третій невдалій спробі, думала викину ці бігуді у вікно.

Спати з бігудями виявилося нормально. Нічого не давило, та не дратувало. Єдине, я всю ніч переживала, що воно все розпадеться, але дарма. Трошки виліз чубчик, та це тому, що він в мене короткий. Наступного разу заколю його маленькою шпилькою. Хоча і так вийшло (спойлер) класно.

Коли я зняла трубку, то просто була в шоці від того, який тугий та красивий завиток отримала в результаті. До речі, діаметр бігуді - 3 см, тому локони виходять крупними.

Я трошки прочесала зачіску гребінцем з крупними зубчиками, і вуаля - об'ємне укладання готове! І, головне, без (відносної) шкоди для волосся.

Якщо чесно, я не розраховувала, що з мого експерименту вийде щось путнє, але я в захваті від результату.

Моє волосся добре тримає локони, тому я навіть не збрискувала їх лаком.

А ви, дівчатка, пробували м'які бігуді?

Якщо ваше волосся погано тримає локони, можна перед закручуванням нанести пінку, текстуруючий спрей, або якийсь інший стайлінговий засіб (благо зараз на ринку великий вибір).

Але так просто зробити об'ємну пружну зачіску, без всяких плойок, в мене не виходило ні разу!

Дякую за увагу 😘