✨Anastasiia Lukash✨

Моє улюблене комбо😍

Моє улюблене комбо😍
Моє улюблене комбо😍

Зовсім випадково придбала собі блиск Eveline Cosmetics OH! My Lips Lip Maximizer Chocolate і це виявилась одна з найкращих моїх покупок🤤

Він впевнено може конкурувати з багатьма дорожчими блисками💪🏻

Зараз він в мене вже закінчується, йому пів року и користуюсь ним кожен день

В корзині мейкапу вже є цей блиск, чекаю поки закінчиться старий😄

Плюси✅

• Дуже добре зволожує, колись лягла спати не змивши його і на ранок губи були дуже м’якенькі та зволожені (навіть краще ніж деякі нічні маски для губ☝🏻)
  • Ефект збільшення є, нехай і незначний але мені все одно подобається
  • Натуральний відтінок, надає губам соковитості, особливо в поєднанні з олівцем
  • Не липкий
  • Економічний, достатньо одного занурення

Мінуси⛔️

• Для мене їх немає

Дуже люблю поєднувати блиск з олівцем Oh My Lip Pencil бренду Lamel відтінок 406.

Нажаль зараз на мейкапі олівця немає в наявності 😔

Але знайшла схожий того ж бренду і номер відтінку 406 дуже схожий на той що зараз в мене.Можливо це він і є але вже в іншому вигляді (прикріплю його нижче) як мій закінчиться - треба буде спробувати 🤔

На сьогоднішній день залишається одним з найулюбленіших и недорогих😊

Це другий олівець за 4 роки, тобто мені вистачає його на довго👍🏻

Плюси✅

• Не сильно твердий
  • Легко та рівномірно наноситься
  • Вистачає на довго
  • Недорога ціна

Мінуси⛔️

• Сам по собі олівець не сильно стійкий, але якщо комбінувати з чимось стійким то все буде ок 👌🏻

Висновок🔘

Я дуже рада що колись випадково купила блиск і в подарунок отримала олівець, тепер без цих двох я не уявляю свої губи. Вони однозначно варті своїх грошей та Вашої уваги!

Також на фото нижче можна побачити що після їжі все одно губи зволожені і мають легкий блиск☺️

Моє улюблене комбо😍
Моє улюблене комбо😍
Моє улюблене комбо😍
Моє улюблене комбо😍
Моє улюблене комбо😍
Моє улюблене комбо😍