Наступною була пудра😊
GlamBee
Я вже розказувала, що купувала косметичку і з пустою не хотіла іти додому https://club.makeup.com.ua/looks/15839/ Тому звернулась до консультанта з проханням порадити компактну пудру щоб на літо гарно матувала, і щоб була з бюджетного сегменту, бо планую носити з собою і якщо розіб’ється - не буде шкода.
За моїми критеріями запропонували пудру від GlamBee. Після чого консультант побачила скептичний вираз мого обличчя😅 Я сказала, що сумніваюсь щодо бренду, але вона наполегливо її рекомендувала і я здалась.
Ми з цією милою дівчиною розговорились про бренд, вона сказала, що дарма я так кручу носом бо є гарні бюджетні пропозиції. А в той день ще й акція була, тому я обрала ще туш і бронзер😎
Про пудру
Пл астиковий футляр, дизайн підлітковий (мені так він виглядає). Але по функціоналу все Ок. Дві секції: для пудри та пуховки. Навіть дзеркальце є!😊 Закривається щільно.
Сама пудра себорегулююча (так заявлено) тому якраз на літо підходить. Матує гарно, виглядає на обличчі красиво. В основному наношу її на тональний. Протягом дня прибираю лишній блиск, користуюсь пуховкою, що в комплекті. Я здивована, але пудра мені сподобалась! Вона має мінус - це запах. Напевно пахне бабусиною косметикою. Спочатку мене це напрягало, та через пару неділь аромат став не таким активним і я його практично не відчуваю.
Висновки
Я покупкою задоволена. Як варіант постійно носити з собою в мамському рюкзаку, де купа всього і футляр може подертись або взагалі зламатись - супер! Якщо б рати в сумочку щоб в компанії у закладі припудрити носик - то я б обрала щось красивіше😁
Коментарі (0)