Oli Seagull

Kayan Professional BB Silk Hair Spray

Kayan Professional BB Silk Hair Spray

Я майже не використовую вирівнювачі, плойки, а волосся висушую на низьких температурах. Тому подібні спреї для мене не про термозахист, а для більш м'якого розчічування волосся та гладкості, а взимку як антистатік.

Не сама зручна пляшка в користуванні. Якщо кладеш вказівний палець на розпилювач, доводиться сильно вигинати руку, щоб самій собі зручно скрізь розподілити . Якщо кладеш великий палець, щоб не вигинати руку - то це теж не звично і не комфортно. Наче цей спрей створений, щоб його розпилював на тебе хтось інший )

Дозатор поганий. Рідина прям плюється струєю. Тому бризькати доводиться багато , щоб охопити все волосся. При цьому стається трохи перебір, поки всю голову обійдеш.
Для прикладу я взяла свій інший спрей estima, він пшикає великою ніжною хмаркою, охоплюючи одразу пів голови з першого пшику. Хотіла зняти на відео , але це достатньо видно по фото. Оця калюжа це і є спрей kayan, таке саме коїться і на волоссі .Пшикала однакову кількість разів.

На підсушене волосся , на одну сторону голови я нанесла kayan , на іншу estima.
Розчічування з kayan майже таке саме як без нічого. В мене волосся не плутається після миття, але всеодно спреї відчуваються. З estima гребінець сковзить як по шовку. Так само і під час сушки. На стороні з kayan гребінець інколи чіпляється за волосся, на іншій стороні все гладенько.

Після сушки волосся з kayan наче і приємне на дотик , але візуально воно не дуже гладке і стирчить порівняно з іншою частиною голови.

Про втрату кольору взагалі мовчу. Вимивається, як і без спрею.

А от з антистатичним ефектом краще . Я взяла повітряну кулю, потерла голову нею з обох сторін ) І як раз зі сторони kayan волосини не тягнулися до неї , з estima трохи тягнулись.

В мене три спреї і до цього рука майже не тягнеться, то ж більше купувати не буду. Можливо залишу, щоб спробувати його як антистатик взимку .

З плюсів цього спрею, це те що не тестується на тваринах та має упаковку підходящу для переробки🙂