Nars Radiant Creamy Concealer Light 2.3 Madeleine
Це мій перший дорогий консилер. Бюджетні варіанти мене влаштовували, але хотілось більшого. Через війну я змінила деякі погляди на життя. Немає сенсу відкладати на потім. Якщо хочеться зараз і не має для цього перепон - роби це. І я купила консилер NARS.
Я люблю середнє перекриття, бо маю значний синьо-зелений пігмент під очима. Щільні консилери не влаштовують, адже люблю легкі, чи середньо-легкі тони. Якось я купила розхайплений Makeup Revolution Conceal and Define Concealer. Нанесла, і злякалась власних зморшок, в які забився пігмент. Тому Tarte Shape Tape я не хочу.
А Nars був по відгуках середнім консилером з великою лінійкою відтінків. Тому я замовила 2.3 Madeleine і не вгадала з кольором. Мій перший дорогий консилер, а я ним користуватись не можу. Розпачу не було меж. Діти я його нікуди не могла. Продати подругам не варіант, в мене їх не має. А в інтернеті хто буде брати відкритий консилер. Тому я чекала літа, а з ним сонця і засмаги.
макіяжі зз консилером від Nars
Літо не врятувало, він все одно був затемним. А ось наносити тільки на темні кола під очима саме те. Бо колір має жовтуватість і непогано ховає синьо-фіолетовий пігмент. І я користувалась ним як коректором. Він тримався протягом дня, не скочувався, зморшки не підкреслював (а в мене активна міміка).
Ось живу в Канаді, всі гроші витратила на тіні, але все одно потрібен консилер. Замовила Nyx Can't Stop Won't Stop Full Concealer. І знову не вгадала відтінок, він був білим. Я наче не страждаю на проблеми зі сприйняттям кольорів, але з консилерами мені явно не щастило. Тому вирішила їх змішувати, щоб отримати потрібний колір. Це спрацювало і так я майже їх використала.
1 фото тільки нанесений припудрений консилер, 2 фото через 6 годин, 3 і 4 фото також консилер через 6 год
Але для огляду, звичайно ж, нанесла тільки консилер від Nars. Протягом дня я за ним слідкувала. Одну сторону припудрила, а іншу так залишила. Через 5 годин під очима все як і було. Пігмент не пропав, консилер трохи скотився, але не критично погано. Все ок.
Прикол, звичайно, що я більшість огляду писала про свої пригоди з консилерами, а не про сам продукт від Nars. Що ж поробиш, якщо він не викликав ніяких емоцій. Звичайний середній консилер. Все в ньому клас, він якісний, пакування норм, але якоїсь люксовості при використанні я не відчула. Можливо, куплю ще кілька небюджетних консилерів, щоб точно зрозуміти в чому прикол. Але поки я відчуваю присмак звичайності.
Коментарі (0)