MAXIMOVA🌷

Саме той бронзер за 64 грн💥

Чесно, я теж повелась на цікавий візерунок рефілу. Ну люблю я очима😁 Привертає він увагу, як не крути🤷‍♀️ Бачила в інтернеті різні суперечливі відгуки, послухала блогерів, посвотчила в магазині, а потім спонтанно купила.

Я раніше не мала бронзерів і не маю з чим порівняти. Завжди думала, що вони зроблять мої щоки рудими, а я таке не люблю. Але ж цей бронзер - не зовсім бронзер, в класичному розумінні😎

Якщо пальчиком провести по рефілу - відбувається магія, всі відтінки змішуються і виходить колір саме бронзи. Він з сатиновим сяянням і має холодний підтон. Тої рижини, яку я не люблю немає👌

Яскравий рожевий футляр у стилі колекції з приємного на дотик пластику. В кришці є дзеркало. Великий рефіл з кольоровими розводами голубого, золотого та рожево-бронзового відтінків. Закривається щільно.

Як він виглядає на мені дуже подобається! Я навіть не очікувала, що буде так гарно☺️ Спочатку малюю тінь під вилицею контуром від Lamel 404, а вище наношу бронзатор та ще додаю трошки на бокові частини лоба. Він має легке сяяння, що мені не заважає.

Нажаль, фото на обличчі не маю, додам згодом.

Цей бронзер часто викликає полярність думок. Цікаво, що такий бюджетний продукт створив стільки шуму навколо себе😊 Він немає посередніх шанувальників: або викликає захват, або залишається незрозумілим. Я в категорії перших💁‍♀️ Рада, що його купила.