Pilirina 💛💙

Бюджетні шампуні для боротьби з випадінням волосся💆‍♀️

Бюджетні шампуні для боротьби з випадінням волосся💆‍♀️

Не скажу, що відразу після цих шампуньок є ефект. Ні! Ними потрібно користуватися тривалий час, хоча б з місяць, але ці два засоби купую постійно ( один собі, інший - мамі). Потрібно вже самій запасатися, бо восени у мене період линьки. Ефект від цих двох продуктів дійсно є - волосся у період користування перестає ламатися і випадати. Але є і мінуси.

Вперше спробувала його кілька років тому за рекомендацією своєї подруги, яка добре знається у косметиці та часто літає по роботі до Турції. Вона мені його і привозить, бо ціна у нас ні мені, ні їй, не подобається. Рік тому цей флакоша коштував там приблизно 60 лір. Не буду переводити все це у гривні, бо ви здивуєтеся. Я завжди замовляю кілька одиниць, про запас, скільки зможе довезти.

Неоднократно чула, що турки дуже прискіпливо відносяться до виробництва косметичної продукції і маркування на етикетці завжди 100% відповідає дійсності вмісту флакону. Думаю, це пов’язано з якимись їхніми жорсткими законами, як у США.

Шампунь має стандартний косметичний аромат, часником і не пахне. Густий, добре пінитися. Завжди намилюю два рази. Сказати, що кайфую від нього, коли мию голову не можу. Він звичайнісінький, волосся після миття жорстке, але ефект побачила вперше, коли все-таки послухала пораду подруги і продовжила користуватися ним на постійній основі, до дна, бо вже, крім волосся, втрачати було нічого - Solgar, Пантагар та Фітовал не допомогли.

Здивувалася, коли, приблизно, місяці через два, вода у стоці перестала стояти, на волоссі, під час чесання та сушіння, перестала вибирати коблики волосся. Не дивлячись на сульфатність, алергіі, свербіння не викликав. Він працює!

Хоча склад далекий від ідеалу:

Вода, Лауретсульфат Натрію, Хлорид Натрію, Кокамідопропіл Бетаїн, Комплекс C26 (Екстракт Листя Уртики Уренської, Екстракт Листя Хедери Спіральної, Екстракт Листя Розмарину Лікарського, Екстракт Листя Арвенса Звичайного), Цитрус, Карбомер, Амодіметикон, Пірітіон Цинку, Гідроксипропілтримонія Хлорид Гуара, Mel, ЕДТА Тетранатрію, Екстракт Цибулини Алія Сативуму, Тридецет-12, Хлорид цетримонія, Гідрогенізована рицинова олія ПЕГ-40, Мазол плодів ДІ 19140, ДІ 15985, Метилізотіазолінон.

Ще один бюджетний герой посту, який, на жаль, вже не придбаю собі, бо я блонда, а колір колись благородно озеленив мене, але ним регулярно користується моя мама. Ми купуємо великоформатні засоби, тому на фото шампунь ще у старому пакуванні, зараз його видозмінили.

Вперше я придбала його для неї років 5 тому, спираючись на позитивні відгуки в інтернеті, бо волоссячко у неї сипалося, як насіння з соняшника. Їй він спочатку не сподобався після сульфатних (шкіра голови жирніла вже наступного дня), але цей критичний момент вона перетерпіла, продовжуючи ним користуватися і, дійсно, результат її порадував.

Потім я замовила його собі, але, на жаль, не змогла ним користуватися, бо освітлене волосся почало тонуватися у зелень.🥸 Можливо, за рахунок хни у складі. Це і плюс - зрозуміло, що там дійсно є всілякі травки-муравки. Водночас, для мене мінус, тому продовжую користуватися першим, сульфатним варіантом.

Шампунь приємний, вимиває до скрипу волосся, але після нього потрібен бальзам. Готуйтеся на початковому етапі часто мити голову, але, тижня через 2, все прийде до норми.

Comex дійсно працює! Якщо ви не блондинка, то навіть не шукайте перший варіант.

Тут навіть склад приємніший:

Aqua with infusions of (Emblica officinalis (Amla) Fruit Powder, Lawsonia inermis (Henna) leaf powder, Eclipta alba (Bringaraj) powder, Shikakai (Acacia Concinna) powder, Aritha powder, Azadirachta indica (Neem) leaves Sodium Coco Sulfate**, Coco Glucoside**, Coco Betaine**, Disodium Laureth Sulfosuccinate (від succinic acid), Glycerol, Lactic Acid, Polyquaternium-7, D-Pantenol, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract*, Composition Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid)**, Parfum with Jasminum grandiflorum essential oil, Color.

* Органічний сертифікат 🇺🇦

** COSMOS/ECOCERT натуральний сертифікат

*** З натуральних компонентів ☝️

І ще, пакування флакону швидко втрачає презентабельний вигляд, але краще якість, ніж обгортка. Тим паче, ціна бюджетна. 🤷‍♀️

Так що, якщо ви перепробували вже всі чародійні пігулки від випадіння волосся і вам вже немає що втрачати, крім волосся - спробуйте якийсь із цих бюджетних варіантів.