Туалетна вода, як а підкорює дівочі серця
Можу на 100% сказати, що я закохалась у цей аромат! Легкий, пристрасний і приємний на запах🤍
Ми з хлопцем замовили декілька пробничків і одним з них був парфумованою водою Versace Eros і хочу сказати, що ми взагалі не прогадали. Це просто знахідка!
Чудовий аромат для сильної статі Versace Eros має дуже приємний запах, не різкий і не вульгарний, має солодкі ноти і цим дійсно зваблює, не дарма він є визнаним світовим шедевром.
Versace Eros ідеально підходять для будь-якої пори року та стану характеру.
Початкові ноти мають благородний м'ятний дух з позитивною кислинкою зелених яблук та цитрусового лимонаду.
В середніх нотах ви у всій красі відчуєте садову червона герань і тропічні боби.
І на фінал ви відчуєте на шкірі ванільний крем із кедровою смолою.
Такий особливий і неповторний аромат підійде для різних темпераментів, але не для кожного віку.
На мою думку цей аромат підійде чоловіками 18–30 років. Для чоловіків 25+ порекомендую Versace Eros Flame.
Що дуже здивувало - це стійкість, вони тримаються на тілі цілий день!
Перед замовленням ми спробували парфумовану воду Versace Eros у магазині Brocard, щоб дізнатись як парфум буде триматись на тілі і хочу вас запевнити, що туалетна вода тримається не гірше парфумованої!
І приємний бонус – це мила коробочка і сам дизайн пляшечки, як дизайнер я оцінила:)
Всім радимо🤍
Коментарі (0)