Перемежко Елена

💛Doral Collection Always In My Mind - огляд хіта продажів на Мейкап💛

💛Doral Collection Always In My Mind - огляд хіта  продажів на Мейкап💛

🧡Вітаю всіх!🧡

Навіть зараз на сторінці цих парфумів можна знайти дуже схвальні відгуки. Моє враження про них мінялося декілька разів, але цього літа, розпиливши ці парфуми, я все ж таки прийшла до висновку - це не зовсім "моє"

Отже, трохи інформації:

  • Країна-виробник: ОАЕ;
  • Сегмент: мас маркет;
  • Рік випуску: 2015;
  • Клас: східно-квітковий.

Пакування та флакончик дають натяк, що це - бюджетний аналог аромату Burberry My Burberry.

💛Doral Collection Always In My Mind - огляд хіта  продажів на Мейкап💛

Для мене це скоріш пудрово-амброві духи, досить задушливі в цілому. Хоча раніше я спокійно переносили їх у спеку, цього року захотілось відставати флакон в сторону.

Мені пахне пудрою, чимось подібним до старого бурштину, в старті дуже відчутно горошок. Ближче до бази і в спеку ці парфуми подобатися мені найбільше: з'являється округлість, і натяк на квіти, на дещо видозмінену східно-пудрову троянду.

Ці парфуми досить незвичні за звучанням: пудрово-сухі, помірно солодкі та навіть трохи солонуваті здаються на початку, коли чутно духмяний горошок.

Багато хто писав про "свіжість" - нуууу, ні🙃. Власне як і про "вологі квіти" - для мене цей запах відчувається геть інакше. Хіба що, в базі може з'являтись щось подібне: але це будуть не свіжі та легкі, а млосні квітки в густому і гарячому, дещо вологому повітрі....🤔

Також хочу додати - нота ретро тут присутня і "зчитується"доволі добре. Аромат не сучасний за звучанням, і підійде він тим, хто любить саме пудрові, плотні, дещо з "нальотом старовини" парфуми.

В цілому - досить непогано. По-перше, розпилення в цього флакона складно назвати "делікатними", хоча мені подобається, як наносяться ці парфуми - досить дрібні краплини широкою хмаркою.

Загалом, стійкість відмічу до 4-5 годин, при тому, що і влітку запах не дівається "внікуди". Особливого шлейфи парфум не дає - але він створював густу і дуже відчутну ауру навколо носія близько 1 м.

З хороших властивостей відміну, що аромат в мене досить довго, але ніяких змін запаху я не відчуваю, хоч і зберігаю його без фірмової коробки.

💛Чи раджу я ці парфуми? Так, але тільки тим, хто полюбляє доволі міцні пудрові запахи.💛