Перемежко Елена

💙La Rive River Of Love - чудова варіація "на тему"💙

💙La Rive River Of Love - чудова варіація "на тему"💙

Ля Рів - це виробник бюджетної парфумерії (середня ціна за великий флакон сягає 5-7 євро), яка давно посідає особливе місце в моєму серденьку за її якість. Вони виготовляють парфум "за мотивами" відомих люксових композицій, але звісно ж трохи видозмінюють аромат (і додають власну назву та дизайн пакування). Але - напрямок і схожість з певним флагманом із люкса легко "зчитується".

💙Сьогодні хочу розповісти про аромат, натхненний справжньою легендою парфумерії 90-х: Angel-ом Thierry Mugler.💙

💙Загальна інфо:💙

  • Прем'єра аромату: 2000;
  • Виробник: La Rive;
  • Країна походження: Польща;
  • Сегмент: міддл-маркет;
  • Клас: гурманські, фруктові, пачульові.

І... так🤭 Знов буде відгук "на інший сезон", але, перебираючи свої "скарби" із флаконами, не могла обійти увагою саме ці парфуми☆

💙La Rive River Of Love - чудова варіація "на тему"💙

По-перше: цей аромат досить неоднозначний для мене сам по собі, і я більшою мірою оцінюючи його саме як "Ангело-замісник" (або ж арт-об'єкт).

Та і сам "початковий аромат" дуже суперечливий і точно не для всіх. Він майже солює яскравими пачулі, які доповнюючи гурманські ноти: карамель, ваніль, фрукти... За рахунок цього пачулі набувають шоколадного відтінку звучання. Як на мене, оригінал від Міллера більш терпкий, менш солодкий і більш трав'янистий за рахунок чорної смородини та її листя.

Ці парфуми мають яскравий унісекс-підтекст.

💙Варіація La Rive River Of Love💙 для мене більш прийнятна і носибельна. В цьому ароматів я відчуваю досить велику кількість нот та їх переливи, парфум багатогранний. Я відчуваю тут у старті лимон, смородину, унісекс-пачулі та ваніль. З плином часу парфум пахне переважно ваніллю, карамеллю та гірким шоколадом.

Хочу відмітити "чистоту" звучання: окрім багатогранність та ігри нот, Рівер Оф Лав позбавлений "брудних" та грубих відтінків у ароматі. Так, це - "на любителя", але пахощі тримаються гідно і не видасть неприємної бази.

River Of Love як і більшість солодких ванільних парфумів тримається добре на шкірі та одязі. Я ношу цей аромат переважно взимку і відчуваю його від себе близько 4-5 годин. Пахне він незвично і "смачно"🍫

Пізніше парфуми сідають близько до області їх розпилення і можуть відчуватись при близькому контакті ще 2-3 години.

Шлейф - короткий - до 1,5 м, дещо кілки за рахунок пачулі. Іноді відчувається темний шоколад і фрукти.

Чи раджу я ці парфуми? Так, але не всім:

  • Тим, хто знайомий з ароматами на кшталт "Золоті пачулі" чи "Чарівна пачулі" від Нової Зарі,
  • Тим, хто любить солодкі парфуми з нотою "чоловічих" духів;
  • Тим, хто полюбляє оригінальний Янгол Мюглера (хоча ці парфуми звісно відрізняються, але як різновид аромату "в стилі" вони чудові).

Мій же флакончик чекає на зиму... Власне, ні разу не пошкодувала про покупку, хоч і користуюсь не так часто😌

💙Бажаю вам гарних знахідок у світі 💙