Diksizavr

Мій огляд на бокс від L'Oréal 💜

Мій огляд на бокс від L'Oréal 💜

У косплей конкурсі від Makeup мені пощастило попасти у список тих кого обрав рандом. Таким чином я стала щасливою володаркою засобів для догляду за обличчям від L'Oréal.

Відразу скажу, що засоби підійшли не всі , але давайте розберемося з усім по порядку.

Гель для вмивання, що наповнює вологою, з гіалуроновою кислотою для всіх типів шкіри обличчя, зокрема чутливої

Зручне, стандартне пакування. Гель середньої щільності, з приємним квітково-трав'яним запахом. Добре очищає шкіру обличчя, відчуття стягнення після нього відсутнє, пустелю з обличчя не робить 🤗. Висипань не спровокував. Моя оцінка 5/ 5 .

Мій огляд на бокс від L'Oréal 💜
Мій огляд на бокс від L'Oréal 💜

Якщо чесно, то тоніками я ніколи не користувалась і це мій перший🙂
І я досі не можу зрозуміти до кінця його функціонал, мені здається, що це не є обов'язковим 🤔
Використовувала після зняття макіяжу. І він мені при нанесенні трошки пече🥺. Є несуттєве зволоження . Висипань та подразнень не виявлено. Моя оцінка 3/5.

Не знаю де були мої очі , я чомусь в притул не бачила, що то тільки для шкіри навколо очей і мазюнькала тривалий час на все обличчя 😅 Вже потім, коли прочитала відгук від Vikulyk до мене прийшло прозріння 🥴
Але як би там не було, а сиворотка 🔥
Не скажу, що я прям в захваті від роликового аплікатора, але він має місце бути. Консистенція рідка, запах дуже делікатний та приємний. При нанесенні, та поглинанні шкірою засобу відчувається липкість, але у мене вона швидко проходить, тому я можу навіть нічим не закривати . Шкіра після використання добре зволоженна та більш пружна. Висипань , подразнень не виявлено. Моя оцінка 5/5.

Стандартне пакування із зручним довгим дозатором. Консистенція густенька, запах ледь вловимий, приємний. При нанесенні на шкіру у мене викликає легке печіння, швидко всмоктується. Якщо наносити соло, то зволоження від нього не достатньо. Подразнень не викликав, але печіння мені не дуже довподоби... Моя оцінка 3/5.

Моя прєєлєєсть☺️ На літо те що треба!
Має зручний дозатор помпу, консистенція густенька, запах приємний. Легко розподіляється по обличчю, після зникнення первісної липкості ( хвилин 15) шкіра ніжна, зволожена та гладенька. Добре підійшов як база під макіяж та як догляд. Висипань, подразнень не спровокував😊 Моя оцінка 5/5.

Ну ось і всьо! Дякую , що дочитали до кінця, сподіваюсь мій досвід був вам корисний. Бережіть себе! 💙💛