Y E L Y Z A V E T A 🖤

Мій маст хев в догляді за волоссям

Мій маст хев в догляді за волоссям

В якості щоденного очищення шкіри голови я використовую будь які безсульфатні шампуні (подобається шампунь українського виробника Яка).

Та як це очищення досить делікатне, раз на тиждень я використовую будь який скраб для шкіри голови та раз на місяць - шампунь глибокого очищення (ШГО).

Так як використовую я його рідко, то і вистачає його дуууже надовго. Я постійно обираю ШГО Schwarzkopf Professional Bonacure Clean Balance Deep Cleansing Shampoo, мені підходить максимально. Він допомагає очистити і шкіру голови і волосся по всій довжині.

Мій маст хев в догляді за волоссям

Для активації росту волосся я використовую аптечний засіб Капсіол. Що приємно, це український виробник.

Я не робила фото до/після, але в інтернеті багато різних відгуків і можна подивитись резултати інших людей. До того ж ціна невелика, тому можете спробувати)

Також наношу обережно на зону брів і бачу нові волосинки буквально за пару днів.

Я наполягаю, що при великій втраті волосся необхідно йти до лікаря аби знайти причину. Але це крутий засіб для доповнення вашого догляду.

Я використувою вже багато років тільки один гребінець, бо він ідеальний.

Це браш Olivia Garden Expert Blowout Shine WHITE&GREY 45. Він не вириває волосся і з ним дуже легко розчісувати навіть заплутані зони, якщо такі трапяються. Розгладжує волосся при сушінні з феном. З ним легко можна зробити укладання волосся, і не боятись, що волосся "зажує").

Знизу є металева "шпилька", якою можна робити проділ і підділяти волосся одне від одного.

Чи користуєтесь ви чимось з цього списку? Можливо в вас є гарні аналоги, на які варто звернути увагу?)