Y E L Y Z A V E T A 🖤

Набір мініатюр - найкращий спосіб протестити засоби

Набір мініатюр - найкращий спосіб протестити засоби

Раніше я не часто купувала мініатюри, мабудь тому що мені попадались тільки тестери на одне використання і це мені не допомагало зрозуміти ефект від засобу.

Зараз все частіше бачу пробники, яких вистачає мінімум на тиждень, а то і більше і тепер можна скласти більш повне враження)

Це не перше моє знайомство з засобами цього бренду, до цього в мене був "рідкий шовк" CHI Silk Infusion. Мені подобається, що обох цих засобів вистачає надовго, бо мені досить одніеї краплі для всієї довжини, так як наразіз в мене свій натуральний нефарбований колір і тонке волосся. Коли був блон, потрібно було трохи більше наносити.

Мені подобається дія олії: волосся стає м'якіше, вона не жирнить та не склеює, має гарний аромат.

Коли закінчиться думаю купити в більшому об'ємі)

З цією маркою я не була знайома раніше, але мені сподобався шикарний натуральний склад цих продуктів для волосся.

Незмивний кондиціонер був у вигляді спрею, якого мені вистачило десь на тиждень. Чесно кажучі вау ефекту я не побачила. Просто нормальний звичайний спрей. Але і повному розмірі не думаю купувати.

Маска цікава, бо в інструкції було вказано, що її можна наносити і як маску звичайну, і як незмивний засіб і як нічну маску для волосся. Я спробувала всі 3 варіанти нанесення і теж не побачила якогось незвичайного ефекту нажаль.

В мене великий досвід викоритсання різних активів для облмччя, але ретинол я ще не використовувала. Вирішила спробувати в маленькому об'ємі. Я користуюсь нею вже 2 тижні і вона ще не закінчилась, але цього терміну вже достатньо, щоб зрозуміти, чи підходить вона мені.

Наразі в мене немає великих проблем зі шкірою, оскільки я постійно щось роблю, проте є декілька мімічних зморшок початкових, які я поки що зволожую, масажую гуа-ша коли є час і відтягую використання ботоксу якомога надовше.

Отож, я читала відгуки, що ця сироватка робить дива майже з перших використань, але на мені вона так круто не спрацювала. Я користувалась і користуюсь різними кислотами, тому ніякої реакції чи подразнень від сироватки з ретинолом в мене не виникло.

Текстура приємна, не надто рідка чи густа, запах теж сподобався, вбирається швидко.

Сироватку рекомендовано не наносити на зону навколо очей, проте я знову ж таки читала, що люди наносили і це дало ганий результат. Я спробувала, але нічого особливого не помітила, проте та ділянка стала трохи подразненою, тому я перестала наносити її біля очей.

У повному об'ємі купувати не хочу, можливо спробую ще інші сході засоби.

Мені дуже сподобався формат такого міні олівця, тільки через це я його замовила)

Відтінок 3 Warm Light Brown пыдхолить для темно-русявого волосся, не рижить, можна регулювати насиченысть силою натискання. Наноситься легко, тримається нормлаьно впродовж дня.

Просто нормлальний звичайний олівець) Не побачила в ньому нічого унікального, і нічого поганого.

Я користувалась ним разів 5, і вистачить ще на декілька разів.

Цього більш ніж достатньо для тесту)