Iryna Koval

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Дякую Makeup Club за можливість тестувати разом з Вами❤️

Отримавши бокс, одразу почала все тестувати і вже готова поділитися своїми чесними враженнями.

У боксі було два відтінки: 06 - Black Brown та 04 - Medium Brown. Останній ідеально підходить моєму тону волосся і виглядає максимально природно.

Це автоматичний олівець для брів, який має тонкий грифель із діаметром усього 1,5 мм, що ідеально імітує натуральні волоски брів. Його кремовий склад не залишає плям та має відмінну стійкість, завдяки чому олівець не ламається. Щіточка з іншої сторони допомагає розтушувати брови та надати їм ідеальної форми.

Я впевнена, що карандаш припаде до душі кожній шанувальниці природного і охайного вигляду брівок.

У боксі було три відтінки:

800 Pitch Black;

801 Matte Black;

810 Pitch Brown.

Загалом, усі ці відтінки дуже схожі між собою, на очах різницю помітити важко, але моїм фаворитом став 800 Pitch Black - класичний чорний відтінок, який підійде абсолютно всім та на будь-яку подію.

Цей продукт вразив мене своєю здатністю поєднувати легкість використання та стійкість на протязі дня. Фломастер має тонкий аплікатор, який дозволяє створювати різноманітні лінії - від тонких і до більш насичених та глибоких. Формулу підводки також варто відзначити, вона швидко сохне після нанесення, не розмазується. Я випробувала її в різних умовах - в спекотну погоду, під час тривалого дня - і стрілочки залишалися свіжі.

До речі, пам’ятайте, що такі підводки потрібно зберігати вертикально ковпачком вниз, щоб продукт не засихав.

Усі туші Maybelline мені подобаються, така ж ситуація і з цією.

Щітка - на відміну від туші Colossal Curl Bounce, без вигину. Довжиною – 2,7 см. Вона має дві різних довжини щетинок, що дозволяють досягти навіть тих вій, які зазвичай залишаються без уваги. Перші декілька нанесень роблять вії більш об'ємними, а наступні - надають їм довжину та вигин.

Щодо формули, вона не склеює вії і дозволяє ретельно їх розділити. Туш також досить стійка - вона практично не стирається протягом дня. З цією тушшю вії виглядали значно густішими та виразнішими, але при цьому залишалися природніми.

Щодо зняття туші, цей процес також пройшов легко та без незручностей за допомогою звичайного засобу для видалення макіяжу.

Туш - Maybelline The Falsies Surreal;

Олівець для брів - Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil (04 - Medium Brown);

Підводка - Maybelline New York Hyper Easy (800 Pitch Black).

Масляне мило для душа - це продукт, який закохує з першого використання.

Приємна текстура, відсутність запаху, безпечний склад і суцільна турбота про шкіру. У його складі 40% корисних олій і взагалі немає води і лугу (мила). Той факт, що продукт не містить води, говорить про те, що засіб не має pH. Такі засоби вважаються максимально безпечними і підходять для абсолютно будь-якої шкіри.

Моя шкіра суха та дуже чутлива, мило підійшло ідеально - усі обіцянки виробника виконує. Натуральні масла, допомагають зволожити і пом'якшити шкіру і після використання шкіра виглядає свіжою, здоровою і навіть трохи сяючою. Єдине, що не викликає захоплення - аромат, нагадує якусь аптечну продукцію, але заради гарного результату я приноровилась. Хоч це і тревел формат, розхід продукту мінімальний, для знайомства з брендом ідеальний варіант.

Потрійна дія для абсолютно ідеальних губ: зволоження + живлення + захист. Завдяки багатій на олії формулі (олія авокадо, олія кокум), бальзам інтенсивно зволожує навіть дуже сухі губки, і моментально живить їх. Сонцезахисні фільтри захищають від негативного впливу сонячних променів.

Після нанесення бальзам тане на губах, не залишаючи жирного відчуття. Має легкий приємний ванільний аромат. Особливо подобається, що бальзамчик містить spf 20, у літній період це незамінна річ. Я вже протестувала його під час відвідування басейну та під палким сонечком і дійсно результат вразив. Бальзам ніжно покриває губи, роблячи їх м'якими та гладенькими.