Туш-панчохи для вій за 54 грн 🙀
Урвала по акції GlamBee Love to Love Sentimen Black. Її дуже радила консультант в магазині, я взяла просто спробувати, щоб потім, скоріш за все, «зафукати»😎
Але сталось щось неймовірне. Я з першого разу намалювала гарні вії та ще й не замастила повіку!😱😅 У мене в голові було «це як?» «а так можна було?»😂
Зазвичай нові туші - рідкі і я чекаю доки вони трошки постоять підсохнуть, бо вони не тримають мені вії, вони опускаються. Якщо порівнювати з легендарною Maybelline Colossal - то GlamBee робить мої вії красивішими.
На фото я профарбувала вії двійчі. Туш подовжує і гарно розділяє але не надає об’єму. Не осипається. На кожен день супер! Вона не водостійка, тому мені на літню спекотну погоду підходить.
Про туш
Пластиковий матовий футляр, туба досить товстенька. Об’єм невеликий - 5 гр. Щіточка силіконова у формі ялинки. Нею дуже зручно користуватись.
Як змивається
Це термо-туш. Достатньо намочити теплою водою, трошки зачекати і туш сама легко відходить з вій «панчохами» не утворюючи ефекту панди. (Не знаю навіщо я трохи терла око на відео, зазвичай так не роблю, просто прикладаю легенько палець і туш знімається).
У відгуках про цю туш не всі в такому захваті, як я. Та це зрозуміло - кожному своє. Для мене вона стала бюджетним відкриттям😊
Коментарі (0)