Любов Любов

Avon Attraction парфумована вода

Avon Attraction  парфумована вода

Скільки пам'ятаю, я завжди надавала перевагу свіжим ароматам перед солодкими і східними. Але останнім часом стала пробувати носити різне, хоча більшість гурманіки, шипрів, східних ароматів через декілька годин стають нав'язливими , тому з ними а мене все досить обережно і дозовано. Attraction, на мій подив, один з небагатьох "несвіжих" парфумів, які не втомлюють до кінця дня.
У мене міні - версія 10 мл. Розпилювачі, як правило, працюють нормально. А от з кришками можуть бути проблеми: якщо металеві, то настільки тонкостінні, що можуть погнутися.
Замовляла без затесту, але при першому розпиленні зрозуміла, що чула цей аромат неодноразово, а тому числі і від колежанок)
Піраміда представлена наступними нотами:
Тип аромата: древесные, мускусные, цветочные

Начальная нота: Груша, Ежевика, Розовый перец

Нота сердца: Жасмин, Мускус, Черная орхидея

Конечная нота: Амбра, Лабданум, Мадагаскарская ваниль, Пралине

На радість, перцю не чую, не дуже люблю його. Чомусь чую вишню, хоча тут її немає. Квіти лише на початку, а потім аромат стає солодко- терпким з легкою кислинкою. В кінці відчуваю смачну ваніль і молочний шоколад.
Парфумована вода досить насичена, але для мене зовсім не приторна. Немає ні спиртових, ні хімічних нот, смачний і привабливий. Стійкість гарна, близько 6 годин. Мені здається, такі аромати подобаються всім. На сьогодні це мій кращий гурманський аромат.

Avon Attraction  парфумована вода