Любов Любов

Farmasi CC Cream SPF 25

Farmasi CC Cream SPF 25

Цей сс-крем в мене у вигляді тестерів, які мені дісталися у подарунок. Я знаю, що такі креми є багатофункціональними, але не використовувала їх постійно, тому досвід невеликий.
В описі заявлено, що продукт поєднує властивості зволожувального, антивікового та сонцезахисного кремів, а також тональної основи.
До складу засобу входить комплекс натуральних компонентів: живильна олія макадамії, вітаміни С і ВЗ, які покращують колір обличчя, зволожувальні протеїни шовку й екстракт вівса, що стимулює процес клітинної регенерації. Колаген та арганієва олія розгладжують дрібні зморшки і перешкоджають появі нових, підвищуючи еластичність шкіри. Фактор захисту SPF 25 подовжує час безпечного перебування на сонці, піклуючись про продовження молодості шкірного покриву.
На даний момент в мене три відтінки. З цих трьох я користуюся зараз √2, тому що в мене досить світла шкіра, але наношу тоненьким слоєм. Був у мене ще відтінок Light, та закінчився (такого пакетика вистачило на 3 чи 4 рази).

Наносила і на базовий крем, і без крему. На холодну пору тільки з кремом, бо інакше стягував шкіру. Виглядає досить природно, не забивається в пори та зморшки і не робить їх більш помітними. Має приємний аромат.

Крем сподобався, але так як рідко користуюся тональними засобами, повнорозмір купувати не буду.

Farmasi CC Cream SPF 25
Farmasi CC Cream SPF 25
Farmasi CC Cream SPF 25