Alina Addams 💃🏻

Короткі вії та туші від Maybelline New York 🖤

Короткі вії та туші від Maybelline New York 🖤
Короткі вії та туші від Maybelline New York 🖤

Моя історія почалася з туші oriflame 5-в-1, це була моя перша туш, якою я вчилася фарбувати вії. Це було важко і смішно, через те що я маю короткі вії та запальну вдачу, спочатку я регулярно замазувала щіточкою шкіру навколо очей і знаєте не трохи, а добряче, але я не здавалася.
Через багато спроб та зусиль я вже ювелірно фарбувалась силіконовою щіточкою, а от її класичні ворсові попередниці мені не подобалися, бо навіть найкращими в мене не виходило зробити гарні вії не склеюючи їх.

Тому я думала, що подовжуюча туш Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black це буде один з моїх фаворитів, а Maybelline New York Colossal Curl Bounce скоріше за все протестую і віддам, але...

Вийшло зовсім інакше:

Для моїх вій має дуже важку текстуру, нею досить складно досягти ефекту розділених вій, вона склеює мої маленькі вії та виглядає дуже штучно. Для вечірнього макіяжу де акцент на очі вона чудова, робить вії виразними та довгими в денний макіяж я її вписати не змогла, а його я роблю значно частіше.

Це моя нова фаворитка для повсякденного макіяжу. Я була вражена наскільки ідеально вона підходить під мої потреби, а головне фарбуватися нею легко та зручно і зовсім не потребує зусиль. Туш якою я можу фарбуватися за секунди на ходу і це диво для мене, особливо з ворсовою щіточкою

Дійсно в цьому випадку, як писали дівчатка розмір має значення, тому надіюсь це допоможе власницям коротких вій зробити свій успішний вибір.