YuliHrytskoff

Кондиціонер для волосся з олією макадамії Gosh Macadamia Oil Conditioner

Кондиціонер для волосся з олією макадамії Gosh Macadamia Oil Conditioner

Я рідко затримуюсь на одному косметичному засобі по догляду за волоссям, так як люблю весь час пробувати щось нове. Єдине виключення – це кондиціонери від Gosh Copenhagen! От їх я купляла вже неодноразово, чергуючи різні види. На цей раз взяла з олією макадамії – Gosh Macadamia Oil Conditioner, про який і розповім у даному відгуку.

Кондиціонер розфасований у напівм’яку матову тубу чорного кольору, на обороті якої є вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Кришечка відкидна, дозволяє зберігати тубу у вертикальному положенні – кондиціонер крізь неї не протікає.

Дозатор виконаний у вигляді вузенького отвору у кришечці, дозувати засіб таким чином досить зручно.

В цілому, дизайн доволі стриманий, але стильний, дуже оригінально дивиться! І наближається більше до люксового сегменту, аніж до засобів із мас-маркету (загалі, я була дуже здивована, коли подивилася опис виробника і побачила, що кондиціонер відноситься до мас-сегменту, - думала, що це як мінімум мідл-маркет!).

Об'єм - 230 мл. Також даний кондиціонер представлений і об’ємом на 450 мл.

Склад кондиціонеру доволі посередній, але, тим не менше, робочий! Активами виступають олії макадамії та ши (практично на початку списку компонентів, а, отже, їх там в достатній кількості), решту компонентів – емульгатори, регулятори в’язкості, консерванти та ароматизатори. Але радує, що кондиціонер не містить силіконів, барвників чи якихось інших потенційно шкідливих чи агресивних компонентів.

Консистенція кондиціонеру кремоподібна, густа.

Колір – кремово-білий.

Запах – легенький і ненав’язливий. Досить слабо виражений. Мені нагадує чоловічий бальзам після гоління з солодкавими нотками олії макадамії. На волоссі після його висихання не залишається.

Я використовую кондиціонер декілька разів на тиждень після миття голови. Наношу його на вологе, злегка віджате від зайвої води волосся після його миття шампунем на всю довжину, не зачіпаючи коренів. Залишаю для дії на декілька хвилин та змиваю теплою (в кінці – навіть прохолодною) водою. Виробник рекомендує залишати кондиціонер на волоссі на 3-5 хв, але я залишаю на довше – спеціально не засікала, скільки часу витримую кондиціонер чи маску на волоссі, але роблю це протягом часу, поки приймаю душ чи ванну – це, приблизно, хвилин 15.

За рахунок густої кремової консистенції кондиціонер обгортає кожну волосинку наче маска, абсолютно не тече, даючи спокійно прийняти душ та дуже економно використовується.

Щоб розповісти про результат від використання кондиціонера, думаю, варто спершу сказати декілька слів про моє волосся. А воно по довжині у мене доволі сухе, сильно пошкоджене після невдалого фарбування в салоні, кінчики січуться. Тобто, кондиціонеру є з чим працювати!)

Але після використання Gosh Macadamia Oil Conditioner моє волосся просто не впізнати! Воно стає живе, блискуче, розсипчасте, гладеньке та м’яке на дотик. Доглянуте та дуже легко розчісується. Далеко не кожна, навіть професійна, маска дає такий результат на моєму волоссі, як цей кондиціонер!

Волосся кондиціонер не обтяжує, об’єм не краде, на звичний графік миття голови не впливає.

Дуже рекомендую спробувати цей кондиціонер, з ним ви не впізнаєте своє волосся!