#testmakeupclub
На тестування до мене приїхав боксик з декоративкою від Maybelline та доглядовими засобами від Babe.
І ось мої враження про кожен продукт ☺️
Туш для вій
Має чудовий ніжний дизайн 💜 Щіточка класична, зручна, в око не коле, повіку не маже.
На мої короткі, прямі, світлі вії туш лягає більш ніж чудово. Добре розділяє кожну війку, подовжує, надає невеличкого об'єму. Витримала зі мною спеку 30+🌞 Не осипається, не відпечатується. Одним словом скарб 💎 10/5.
Олівці для брів
Олівчики, у двох відтінках Medium Brown та Brunette Brown
Мають зручну щіточку для прочісування брів та тушування олівця. Олівець автоматичний із тонким грифелем. Брови малювати ним зручно, наноситься добре, тушується без проблем. Стійкість середня. В спеку не пливе 🫠 , але і не залізобетонний. Відтінок Brunette Brown чудово підійде дівчаткам з темним волоссям. Medium Brown для світло-русих взагалі топчик , немає цієї дешевої рижини.
Загалом сподобались ставлю 5/5
Підводки для очей
Нажаль сьогодні, коли я хотіла зробити фото намальованих стрілочок, у мене вони ніяк не хотіли виходити, таке буває, просто не мій день 😞 #badmakeupday
Вже 100 раз пожалкувала, що не зробила фото в минулі рази 🥴
Matte black 🖤
Для мене , це найбільше розчарування. Підводка занадто рідка, розтікається, колір блідний, треба нашаровувати. По стійкості непогана, пензлик зручний. На цьому все. 2/5
Pitch black 🖤
Насичений чорний колір, стійка, зручний пензлик. Але! Коли вона потрапила на слизову, то у мене дуже сильно почало пекти око😞 Тому також 2/5
Pitch Brown 🤎
Гарний темно- коричневий колір, не розтікається, витримала зі мною спеку 30+ 🌞 і залишилась на місці ( але тут зауважу, що я маю сухий тип шкіри). Змивається просто водою. 4/5
Мило-олія для душу
Має зручний дозатор, консистенція рідка, масляна. При контакті з водою починає трошки милитись. Запах легкий, приємний. Змивається водою, без масляного ефекту. Шкіра після використання зволожена та м'яка. 5 /5
Бальзам для губ
На губи переходить дуже ніжно, наче олійка. Не розтікається. Має легкий аромат ванільки . Почала використовувати його, коли мої губи були в дуже жахливому стані, та трішки покусані. Нанесла на ніч і зранку вже всі ранки затягнулися, губи зволоженні та м'які. 5/5
Ну ось і все!
Сподіваюсь мій допис був для вас корисний🤗 Бережіть себе 💙💛
Коментарі (0)