Ольга Бабич

Maybelline New York Classic Volum Express Mascara

Якщо шукаєте бюджетну туш на кожен день - придивіться до Maybelline New York Classic Volum Express Mascara.

Наносити її доволі легко. Вона має зігнуту ворсисту густу щиточку, що для мене дуже зручно. Туш непогано лягає. Хоча користуюсь вже тривалий час, грудочок немає. Не осипається, не пливе навіть у спеку та під час приготування холодцю:) Під дощ ще не потрапляла, тому про те, як вона поведе себе в екстремальних умовах не скажу:)

Змивати доволі просто навіть звичайною міцеляркою. На ранок немає ефекту панди:) Ще з плюсів: упаковка компактна, не займає багато місця і підійде для невеликої косметички. Але вистачає на тривалий час.

І про головне. Я маю вії середньої довжини. І люблю об'ємні туші. Хоча розробники обіцяли саме об'єм, але ця туш на мої вії спрацювала як раз на довжину. Щоб отримати об'єм, доведеться наносити кілька прошарків. На фото результат нанесення за один раз. Але на кожен день - те, що треба.

Якщо ж плануєте якийсь вихід у світ чи інший яскравий захід - тут краще всім відома Maybelline New York Lash Sensational Sky High (моя любов).

19 серпня, 2023
Ольга Бабич
19 серпня, 2023